En jobbar helg

framför mig!!!! Jag vill inte jobba, känner inte för det. Men sen efter denna helgen så är jag ledig tre helger på raken!!!! Det ska bli gutt...
Just nu trivs jag inte på jobbet, det är så negativt. Fast ja gkan hålla med dom också, jobba tre på morgonen med 16 boende det är förlite. Blir ju att alltid nån få jobba själv på den "lätta" avdelningen. Inte rätt, man ska inte behöva ta upp dom tunga själv, kommer att sluta med en massa sjukskrivningar. Jag vill att demensavdelningen ska öppna nu så man få börja på den nya avdelningen.. Sla bli såå roligt!!!! Chefen vet inte rikigt när den öpnnar men hon trodde mitten på november och det har jag sagt hela tiden.

På onsdag ska jag klippa mig!!! Äntligen det blir 11 veckor sen jag klippte mig senast. Dagen innan mitt bröllop. Igår bokade jag en tid för klippning och färgning i december=) Vill ju vara snygg till både jul och nyår. =)

Idag ska vi inte göra så mycket, det gamla vanliga. Plocka undan och kanske DAMMSUGA igen. Tycker att jag inte gör annat än dammsuga, hatar det. Men det blir väl så när man har tre hundar som dra in skit....

Jag läser just nu en skit bra bok, Jo Nesbo snömannen. En norsk författare! Han har skrivit sju böcker.

Mobil tankar...

Jag är super sugen på en ny mobil.. En som alla andra ha Iphone.. Sägs att dom är bra.. Undra om jag få d av min kära man??? Tror att han kommer att bli galen på mig om jag kommer hem med en ny mobil.. =) Såg nått bra abonnemang på Telenors hemsida. Sms, mms och surfa gratis för 299kr/månad. Men jag har mitt abonnemang till 2011. Men jag tänkte prata med dom nästa onsdag, ska in till stan och klippa mig. ÄNTLIGEN, är jätte långt nu... Sen tänkte jag köpa nån snyggt plagg, ska på fest och man vill ju ha nått fint då!!!! Inte sina gamla trasor...

Tessan: Jag säger ju d.. Aldrig ska man köpa nya saker =) Han hade sagt till sin bror att bilen ska inte köra onödiga mil... Det håller jag stenhårt på. Han tyckte igår att bilen skulle gå till träffpunkten och stå där en hel dag o sen köra hem. Medans jag ska sitta hemma med hans bil. GLÖM D!!!!!!!!!!!!!! =)


Simhallen

Idag ska vi bege oss tillsimhallen med kusinerna. Min lilla syster ska vara med och hjälpa mig =) Har två vilda barn... Hahahahha. Snart ska jag börja packa ner allt som vi behöver ha med oss. Stekte ägg igår, vi ska ha emd oss äggmackor, manna frutti och dricka.. Svägerksan skulle ta med bullar till alla... Hoppas bara det inte är så mycket folk... Och att mina barn sköter sig... =)

Nä nu ska jag ta hand om barnen och börja packa... =)


Blev arg

Igår skulle jag på möte om den nya avdelningen, vi hade väldigt trevligt.
Jag stälde klockan på 06:00, gick upp och skulle dra upp persiennerna och tittade ut, då hade Mattias tagit den NYA bilen. Han ville att jag skulle köra HANS bil. ICKE säger jag då. Tog fram mobilen och ringde upp honom, nästan skällde ut honom för att han inte hade tagit hans bil. Mattias tyckte att jag kunde köra hans bil för jag skulle ju bara till Kastlösa, han kör ju till Nybro varje dag.. Stackars honom!!!! Jag skulle ha två jobbarkompisar med i bilen, ville inte köra hans bil den är sååå skitigt.. Jag blev så arg att jag började gråta!!!!! Tindra undrade vad jag gjorde =) Ringde till mamma och frågade om jag ick låna hennes bil, det gick bra... Tack mamma!!!!
Rinde upp Mattias igen sen och sa att jag skulle ha bilen IDAG, tänker inte köra hans bil till simhallen... ICKE!!!!


Åter söndag

Då skulle man ha dratt tillbaka klockan inatt, gjorde d nu på morgonen. Kändes inte bra, klockan blev ju halv 7 isf halv 8.. men men är bara till att gå upp när man har en pigg dotter =)

Blev så arg på Mattias i fredags kväll, han sa att jag inte fick köra den nya bilen bara för att jag kör på trottoaret =) Men han då?? Han krockar ju, vem kör illa då??? Inte jag iaf!!!!!! Men jag kom på en grej då, vart vi än kör så slipper jag ju köra hem, d får ju han göra då. Gud vad nykter han kommer att bli nu och jag få dricka... Jag tänker banne mig inte köra bilen hem när vi har varit nån stan och han har tagit nått... Så jag skulle få ha en gröna bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då säljer jag den och köper en annan till mig =) Vet bara inte hur jag ska göra imon, måste ju ha bil då =) Ska på möte hela dagen... (Säger bara d, glöm Mattias att du få ha "min" bil) hihihihi.. Han få ha sin cpbil... Så ska jag köra med den NYA!!!!!!!!!!!!

Ska hämta den idag kl 17:30 typ, efter att jag har tränat klart.. Det blir vattengympa i simhallen idag. Annars så händer det inte så mycket här i Lertaget 123.

Födelsedag

Idag fyller min lillebror 18 år. Vi ska på kalas i eftermiddag, trevligt trevligt. Innan dess så kanske vi ska till svägerskan och gosa bebis, hoppas det iaf.

Vi har hittat en ny bil men den får vi inte förrän imon =( Säljaren skulle göra nått annat, men om man har en annons ute så ska man väl vara tillgänglig.Det vi kan ju ha kommit från Västervik eller nån annans stans och kunde bara idag..  Vi har en bil och den hatar jag =) Ingen servo!!! Vill gärna kolla på den och köpa den NU!!!! Får väl vänta tills imon.

Nä nu ska jag ge barnen frukost och mig själv.. Väntar på ett samtal om tiden vi sak vara i Läckeby =)

Trevlig överraskning

Idag ahr jag och barnen varit på de nya modehuset.. Mycket fint där med det går inte att gå där med två barn =) Hade svärmor och svägerskan med oss... Innan jag åkte så stängde jag in Alfons i buren, hackade på dörren till buren och sen gick jag ner och vi åkte iväg. Kommer hem 3 timmar senare och när jag öppnade ytterdörren så var det tre hundar som sprnga ut. Konstig när vi åkte så var det två hundar nere och en uppe.. Vet inte hur Alfons har kommit ut ur buren men det hade han. Han hade kissat tre gånger inne och förstör min blomma i fönstret uppe och ett äggpacket i miljonerbitar... Det blev en stor SUCK från MIG... HUNDKRÄK sa jag!!!!!!!!!!!!!!!!

Det finns två lås på buren jag stängde bara ett. Nu måste jag stänga två om jag vill veta var han är!!!!!!Glad blev jag inte iaf... Snart kan han ALLT som han inte ska... =) Nån har ju lärt honom att vara i sängen, det kan han nu me!!!! Alltså kan hunden ALLT nästan....

Innan vi begav oss til storstade så var Tuva hos tandläkaren och det gick jätte bra, hon gapade så fint.. 20 tänder har hon nu... Behöver inte komma dit förrän 6 års åldern...

 


Unge...

Vet inte vad det har varit med Tindra inatt, hon vaknade runt 00-01, grejade som fasen i sängen. Hon var vaken i 3 timmar =( Vet inte vad det var med henne, jag gick upp och gav henne alvedon. Hon hade slarvat bort tutten, fick gå ner och hämta en ny och då kollade jag på klockan 02:00 jag som trodde klockan va MER... Men icke!!!!! Vet inte vad d va med hundarna heller, Alfons gnällde och hade sig. Hatar när man inte få sova.. Men jag tar igen d nån annan dag =) Hundarna var ute 2 ggr inatt med, hund kräk!!!!! Då skulle man kunna strypa hundarna =)Tindra sparkade med benen och låg inte stilla, tror att hon hade växtvärk. Hoppas det iaf, eller tänderna. Nu har hon 4... Inte tandlös längre... Min lilla tjej börjar bli stor... För fort!!!!

Jobbar kväll ikväll. Men sista sen är jag ledig fram till fredag nästa vecka.. Gutt!!!! Fast vi har full upp.. Som vanligt =)

Bestämt oss

Nu har vi hittat en bil som vi vill ha.. Det blir en Volov v70 2oo5. Mattias ska åka och kolla på den imon, jag ska jobba =( hade gärna velat följa med. Men men sånt är väl livet, han få bestämma nått =) hahahaha...
Bilen är svart och den färgen gillar vi. Det är rätt lustigt alla bilar vi köper är ALDRIG tonade??!!!! Så det måste vi ju åxå göra.. (Jonas känner du dig manad??) =)

Ska jobba ikväll igen =( har ingen lust men men det är väl bara att bita ihop och åka till jobbet. Jobbar kväll imon med en är jag ledig helgen. Har ett möte på måndag mellan 8-16 sen är jag ledig fram till fredags kvällen.. Ska nog orka bita ihop till torsdags kväll =)
Skulle ha tagit sprutan idag men jag hoppar den, känner mig inte frisk (fast när kännar man sig frisk??? hahah)Jonas: dom kunde inte se nått på röntgen =)

Kanske ska göra nån nytta??? Har tvätt i maskinen, ska hänga upp den snart =) Tycker att jag inte ha rena kläder, undra varför!!!!!!!

 


Kluvna

Vi vet inte vad vi ska köpa för ny bil... Har haft många på förslag men vi kan inte bestämma oss... Antingen en Volvo XC90, BMW X5 eller en volvo V70 eller nått... Att det kan vara så svårt att bestämma sig för en bil... Jag vill ha nästan alla =) Är lite sugen på en Volvo XC90... =) Stor och bra, i den så man plats med mycket (kanske en bebis till) =) Eller hur Mattias??!!!!

Idag var jag hos min svägerska och passade hennes lilla tös som är 5 veckor. Var hur snäll som helst, ju mer jag är där ju mer blir ajg sugen på en bebis... Gick med henne i vagnen och det var sååå mysigt. Hoppas att vi få komma dit i helgen så jag få gosa lite. Mina barn var hos pappa medans jag var barnvakt. Men i helgen ska dom med.

Nu har vi fått hem vårt 3dje busfrö, han ligger på fällen helt utslagen. Han var varit bort sen i lördags, rätt skönt om man få säga så =) Men nu är det som vanligt igen, full fart på både barn och hundar!!!!!!!!!!!!!! Men så är det väl att vara familjen taikon?????!!!!!

Guld värd

Det är min kompis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du vet inte vad du betyder för mig???!!!!!! Massor!!!!
Tack för att jag ha fått lära känna dig... Du är helt underbar....
(inte var dag man få höra sånt) =)

Imon ska jag passa barnens kusin, min pappa ska ha mina barn och Alfons ska fortsätta vara i Läckeby... Imon kväll blir vi en HEL familj igen.. =) Men det har varit skönt att bara vara jag, Tindra och Esse här hemma med... Ska bara försöka njuta av det för snart kommer resterande hem...

Snart slut

På helgen. Varför ska helgerna gå så fort??
Ifredags fick jag ett samtal från Mattias, han hade fört in i en annans bil bakifrån på Ölandsbron. Han hade vattenpasset mellan säterna, dden åkte fram vid växelspaken. Mattias skulle flytta vattenpasset till passagerar sidan, tittade upp innan och sen tittade ner i 1,5 sekunder, fick tvärnita när han hade tittat upp. Han svägde ut på vänsterfilen, krockade med bilen framför. Smällen tog på passagerarsidan på volvon och på bilen framför hans vänstersida. Bilarna var snyggt billplattad. En bärgningsbil kom och fick bärga bort bilarna. Tur att Mattias var själv i bilen, det händer inget med förarna som körde, tur det. Mattias och jag har pratat om detta det finns många OM, hade han inte varit i Nybro och jobbat så hade detta inte hänt. (kom bara på en)

Vi har fått låna min svägerskas bil i helgen, fast hon vill ha tillbaka den imon. Hon ska till doktorna då. Jag erbjöd mig att passa hennes 2 månaders bebis. Hoppas att jag få det me... Är såååå sugen på en till... Då få jag testa på att ha 3 barn =) Det kommer nog att gå hur bra som helst.. =)

Det "positiva" med krocken är att vi måste skaffa oss en ny bil. Det går inte att köra med volvon och jag tror inte att dom lagar den. Passagerar kudden löstes ut och motothuven var som ett V. Mattias tror inte att dom kommer att laga bilen, vi funderar på att skrota den och köpa en "ny"...

Svägerskan ringde vi få låna bilen ett par dagar till.. Mycket snällt!!!!!! Vi skulle höras av senare om vi ska komma till henne imon... Håll tummarna...

 


Ett besked

Igår när jag kom till jobbet fick jag ett bra besked. Jag får börja på den nya avdelningen.. JIPPI!!!!!!
Den 26 oktober så ska vi ha ett möte med den andra demensavdelningen en hel dag, mellan 8-16... Chefen ville gärna ha mötet så fort som möjliget med nästa vecka var tjock =( Få snällt vänta 1½ vecka till... Den som väntar på nått gott.....

Skulle ha gått en runda idag men vi hoppade det. REGNAR ju.. Men jag gick till dagis, där bestämde vi att strunta i det... Jag hann läsa ut en bok iaf.. =) Boken heter "reporter erkänner gravidchok!" av Belinda Olsson.. En bra bok... Hon ska skriva en trilogi om Agata Hansson. Ser framemot nästa bok...
Få ta och rota fram en ny bok!!!!!!!
Vi såg tredje filmen av Johan Falk igår, bara en kvar.. Hoppas vi ser den ikväll =)

Storm

Vad det blåser... Idag åkte mössa och vantar på när vi gick till dagis... Ursch...............

Idag blev det ingen runda, vi gick till församlingshemmet på baby rytmik med barnen, rätt kul... Tindra tyckte det iaf =) Hon var den enda som skrattade.. Så dit ska vi gå fler gånger. Imon ska vi gå iaf.. Så man kan känna sig lite duktig =)

Igår såg vi två av Johan Falk filmerna, skit bra är dom ju. Hoppas att vi ser dom andra två snart. Men nu kommer det en ju massa bra på tv:n, få senär Mattias har lust att se dom...

Nä nu ska jag snart väcka Tindra och sen bege oss till dagis och sen ska barnen vara hos gammelmormor medans jag jobbar. Barnen skulle vara där idag, Tuva hade frågat mormor (gammelmormor) om dom inte kunde vara hemma hos henne nån gång.. Gulle tuva.... Idag blir det hos mormor... Ska ta bilen till jobbet =) Annars så blåser man väl bort...

Hoppas chefen säger nått idag eller har sagt nått idag, för igår var det sista dagen för anmälningen till den nya avdelningen... Hoppas hoppas...

 


Haft besök

Idag av mig kompis från Läckeby och hennes dotter. Tuva och Lova lekte hur bra som helst idag, lite tjaffs var det men inte så farligt... Vi fick en bra pratstund, hur trevligt som helst.. Måste träffas fler gånger.. Träffas för sällan.. Blev glad när hon frågade om jag hade gått ner i vikt, (men jag har gått upp) bara till att sträcka på sig!!!!!!! Tack kära Helena för den komplimangen!!!!!
Så nu ska jag verkligen köra hårt på att inte äta massor, ta av allt men lite och INGET fika... Fast det är hur gott som helst... Ska jobba ikväll, har ingen lust. Jag ska cykla idag... Huaaa... Men jag måste röra på mig...

Ska ta hand om mina barn innan jag åker till jobbet...

Susanne: förstod att det var du som hade skrivit... =)

Förstår

Inte varför mina barn envisas med att vakna tidigt!!! Idag vaknade dom vid 7, inte en enda morgon få man sova LITE längre.. Igår vaknade dom vid 7:20 lite längre iaf... Mattias är och jagar idag me... Skit kul att ha en unge som skricker så nästan tumhinnan spricker... Blir såååå galen på henne...

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Min lilla syster har inte svarat på mitt sms, det blir nog att vi stanna hemma. Skulle ju regna idag. Ikväll ska vi äta kroppkakaor, MUMS!!!!! Clara du missar nått... Mormor/farmors kroppkakor!!!! Jag ska inte hjälpa till denna gången, gör ju d ALLTID... Idag är det mammas tur.. Inte lätt att hjälpa till när man har två barn... Har lite som behövs laga så d ska jag ta med mig.

Nä nu få jag väl ta och göra nått!!!!! Om jag orkar, ska iaf hänga upp tvätten så jag har nått att jobba i imon...


Inte gjort

Nått idag, Tuva och jag har kollat på tv och läst bok. Har inte orkat ta för mig saker idag... Mattias har jagat idag IGEN... Han ska göra d imon med. Jag blev lite galen ikväll så jag tog med mig barnen och köpte godis, Tuva valde ett kinder ägg. Jag köpte inget men hade god lust att göra d. Men icke!!!! Starkt av mig.. Ska försöka börja mitt nya liv, IGEN!!! Blir så trött på mig själv, munnen behöver inte gå på mig hela tiden.. Eller hur??!!!! En ful vana, kom på igår var jag har fått mitt små ätande ifrån.. Min pappa!!!!!

Imon kanske vi ska kolla på min lilla syster, men hon har inte svara på mitt sms. Få se om hon gör det, annars så struntar jag i det... =)

Nähä få ta hand om min familj, ett grinit barn och en överaktiv... Fin kombination...


Massor att göra

Dagen började med lite sovmorgon, barnen vaknade 07:20... Isf för 05:45.. Vi åt frukost efter det så plockade jag undan lite här hemma, inte kul att vara borta hela dagen och komma hem till ett bombnerslag... Vi styrde bilen mot Kalmar, skulle hämta min vigselring, klar för andra gången. Men nu står det allt i den som jag ville =) så nu är jag glad och nu känner jag mig som en FRU!!!!! =) Mattias tycker jag är löjlig..
Efter stan åkte vi till pappa/morfar och hälsade på, inte var dag man ser honom. Han bor i Lindsdal, vi var där några timmar, sen vidare till Maxi mat behöver man ju... Hämta Mattias på jobbet, han fick ta Alfons till veterinären, inte lätt att komma dit med två barn och en hundvalp som lyssnar noll... =)

Nu springer Tindra här hemma med en filt på huvudet... Så söt så...

Nu kom resten av familjen hem... Få väl vara lite social..

 


Snart helg

Jobbar ikväll sen är jag ledig i helgen, ska bli skönt... Slippa anstränga mig!!!!!!!!!!!!! =) Nä så farligt är det inte på jobbet, rätt skönt att gå dit om man få säga så... Har städat huset nu på morgonen....

Dom ringde från Albrekts guld och sa att ringen är klar (ringde i tisdags) så imon ska jag in och hämta den... ÄNTLIGEN... Men nu så står det allt i den. Imon kanske man känner sig som en fru =)
Efter vi har hämtat ringen så ska vi till min pappa och hälsa på sen vidare till maxi och sen till skogsby, Alfons ska vaccinera sig... Imon kommer vi inte vara hemma på hela dagen =) Få se om Mattias kan sluta lite tidigare imon, annars blir det nog lite jobbigt att gå in skogsby djursjukhus med 2 barn och 1 hundvalp... 1 hund som drar och barn som inte lyssna... =) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Håll tummarna på att han kan sluta tidigare... De gör jag iaf...


Snuttan

Min lilla snutt trillade ner för trappan idag, IGEN!!!!! Jag sa till henne att stanna kvar uppe medans jag skulle hämta en grej nere, men hon lyssnade inte. Hon gick på det smalaste givetvis, såg bara hur hon kom flygandes som en vante. Slog i huvudet, två märken från listen vi har vid trappan och ett fint blåmårke på kinden. Folk kommer ju tro att vi misshandlar våra barn... =)
Ringde min styvmor, hon trodde det inte var nån fara med Tindra. Hon jobbar på akuten (inte Tindra utan styvmor) =) Tindra var inte avsvimmad eller nått, håll tummarna för att det inte händer nått!!!!!!


Längtar!!!!!!

Jag jobbarde kväll igår som sagt och vi pratade en massa om den nya avdelningen som ska öppnas. Jag bara längtar tills dess, det ska bli så kul att det händer lite på jobbet. Det behövs när det är 20 personer i en personalgrupp och BARA kvinnor, alla har olika åskiter och viljor... Men nu när denna demensavdelningen öppnar så ska det bara bli 8 pesonal. Lite bättre och det kommer bli super bra. =) Det är förmycket med 20 st, bättre med 8 =) Hoppas jag få jobba med dementa. När allt är klart så ska den avdelningen öppnas och det ska donas, jag vill helst att den skulle ha öppnats innan chefen sa nått!!!!

Jag är en sån person som planerar och ha mig. Vill ha det klart innan man har lagt fram det som förslag =) Jag och en jobbar kompis tippade på olika datum som avdelningen ska öppnas, hon trodde nu i oktober, jag tippar på i november... Få se vem som få rätt.... Hoppas hon!!!!!!!!!!!!

Tindra äter frukost....









Hur kan man se ut som en gris för bara lite yoghurt och flingor!!!!!

 


En ny vecka

I helgen har vi inte gjort så mycket, jag har jobbat lördag och söndag och ska jobba ikväll med. Igår var jag och en kompis på vattengympa, ingen av oss hade lust men vi gick dit iaf. Efteråt så tyckte vi det var skönt iaf.. =)

Idag har jag bäddat rent i sängen och jag tvättar.. JIPPI!!!! Fint väder är det idag men KALLT... Tycker inte om när det är kallt...

Undra när jag får min vigselring tillbaka???!!! Som alla säger den som väntar på nått gott väntar alltid förlänge...

Fredag

Idag är det min sista dag lediga dag, har varit ledig i 9 dagar. Det går fort när man har roligt.. =) Imon jobbar jag.. Just nu känner jag inte för det, men när jag kommer dit så ska det bli skönt att komma lite hemifrån. Vi ska bara vara hemma och inte göra nått. Kanske gå ut en sväng när Tindra har vaknat. Fint väder idag, få passa på för i helgen skulle det bli storm. Så kul, jag som ska cykla till jobbet =) Få nog se över det..

Jag har varit duktig idag, lagat hemtelefonen =) Bytte telefon och satte i batteri i den andra.. Så var det klart!!!! Så nu kan man ringa både ut och få samtal.. Hoppas att det håller ett tag.. Kvinnor kan!!!!!!

 


Bilder

Har hört att det är någon som önskar kort från bröllopet... Här kommer några...



Här kommer vi. Min morbror spelar saxofon, "Kärleken förde oss samman" och "Det vackraste"



Hela familjen. Bilden som vi hade i tidningen.



Håller i ringen!!!!

Fått min ring. ÄNTLIGEN!!!!!

Tindra har plockat av bladen från sin blomma.

Fått vigselbeviset. Så nu är vi man och hustru

Tuva ville inte vara med =( Hade varit en fin bild annars.



Buketten!!!! Så fin...



Förlovningsringen och vigselringen!!!!

Så fint...

En present från Mattias syster Milena. Så fin!!!!



Vigselbeviset. Brukar titta på det ibland =)

Så här ser det ut inuti.



En snygg pos!!!!!


RSS 2.0