Duktig!!!

Jag gick en promenad nu på morgonen!! För senare hinner jag inte, barnen ska på kalas och sen börjar jag och jobba. Hoppas jag inte behöver köra Tuva till färjestaden, hon ska sova över hos farmor och farfar. Dom kanske skulle komma hit och hjälpa Mattias med huset. Annars så blir det räse fart från södra Öland till färjestaden och sen räse fart hem, vidare till jobbet. Så idag kommer jag att bo i bilen =)

Igår var barnen och jag handlade, svägerskan var med till affären. När vi hade handlat klkart så åkte vi till henne och var där en stund, hann sola lite!!!! Men idag är det inget solväder alls. Hoppas bara det inte börjar och regna.

Nä nu får jag plocka undan lite här hemma inna vi ska åka. Kan ju se lite fint ut här hemma.

Gjorde det

jag gjorde det, gick en runda innan jobbet =) Jag känner mig så stolt över mig själv. Nu ska jag gå ut och fixa min cykel så ska jag cykla till jobbet. Min dag kommer att bli bra, tror jag. =)
Hoppas bara det inte regnar när jag ska hem. Har snart gjort 3 arbetsdagar utav 6. har hälften kvar....


Velar

Pratade med en kompis idag och hon frågade om jag ville hänge med och träna på Malkars i färjestaden. Hon tänkte ta helsårs kort, blev man medlem nu så fick man sommaren på köpet. Hon tänkte börja träna veckan efter midsommar. Vet inte hur jag ska göra, vill ju samtidigt träna men jag vet att jag inte är så himla duktig att göra det. Kanske första månaden är jag duktig sen trappad det ner. Ska ju vara ledig 7 veckor i sommar så jag kan ju om man tränar på morgonen. Så hinner bådde Mattias och jag göra det vi vill på dagen senare. Jag ska fundera lite på hur jag ska göra... Har inte sagt nått till Mattias än vet ändå vad han säger =)

Tänkte jag skulle ta en promenad innan jag ska till jobbet. Barnen är på dagis och jag sitter framför datan och tv:n.. Undra vad som lockar mest?? Tv:n eller en promenad i detta vädret????


Letar efter

50 tals kläder. Vi ska på 50 års kalas i juli och det skulle gå i stuk med 50 talet. Undra hur man ska hitta det??!!! Har 1½ månad kvar =) Om någon har nått förslag så säg gärna till =)

Lite uppdatering

Denna veckan har gått hur fort som helst, har haft mycket att göra. Har jobbat tre dagar denna veckan, underbart skönt men nästa (imon) veckan jobbar jag 6 utav 7 IGEN!!!!!

I måndags var vi hos Helena och hälsade på, jag handlade innan vi åkte till henne så jag slapp det efteråt. Hon behövde åka till ikea så dit åkte vi innan vi åkte hem.

Jobbade tisdag, ocnsdag och torsdag. I fredags fick vi besök av min kusins kusin med barn, hon fyller snart 1 år. Tiden går fort. Igår var vi på skälby hela dagen, kommunal hade ordnat med en heldag där. Alcasar kom dig och uppträdde, gick dit med min syster och hennes två kompisar. Tuva och Tindra åkte häst med vagn, dagen var omtyckt av barnen. =) Medans vi var borta hann Mattias klart med taket på nybygget.

Idag fyller min lilla tös 5år!!!!!!!!! Att hon redan är 5, det var ju inte länge sedan hon var en bebis =( Känner att jag hänger inte med!!! Hon är mycket nöjd med dagen!!!!!!!!! Tuva fick en studsmatta med nät runt, en ny gungstälning, ett dockhuset, kläder, lera och pysselböcker. Tuva och Tindra har hoppat i studsmattan hela dagen, dom älskar den.

Nu väntas det snart sängen för imon ringer klockan =(

Överlycklig

Jag har gått ner 2 kg!!!!!!!!!!!!!!! JIPPI!!!!!! Nu är det typ några kilon till =) Nu har jag två mål framför mig. 1:a Gå ner lite till i vikt tills min lillebror tar studenten 15 juni, 2:a min morbror fyller 50år kalas den 10 juli några kilo till =) Sen hoppas jag att jag är smal och snygg =) Iaf känna mig d..

Idag har vi varit på köpstaden med Tessan men det blev bara 1 timme =( Vi sa det att vi träffas en annan gång och snacka mer skit och då tar vi d utomhus. Imon är det jobb som står på schemat men en kort dag 7-14 =) och sen kväll på söndag 14:30-21:30 sen var denna veckan gången. Det har varit en intensiv veckan, jobbar 6 utav 7 dagar =( Nästa vecka jobbar jag 3 utav 7 lite bättre. =) Men man få vara glad att det finns jobb.

Snart ska jag nog väcka Tindra och vi ska bege oss till köpstaden igen, Mattias ville ha öl. Vad gör man inte för sin älskning??!!! Ibland!! 


Underbart

Jag lämnade barnen vid 11 på dagis idag!!! Så här hemma är det tyst och lugnt. Fast jag känner mig taskig, att lämna dom så tidigt när jag börjar vid 14:30, men samtidigt så tjatar Tuva på mig och undrar när ska dom till dagis. När jag kom hem efter lämning så gick jag en runda med en gång, gud så skönt. Jag vill inte jobba ikväll, det är min 3 dag på raken, jobbar kväll imon med. Ledig på fredag och sen jobba lördag och söndag. Mitt nya schema är skit dåligt, jobbar ALLTID 4 dagar på raken och massor av kvällar, man har tydligen ingen liv utanför jobbet. Och varje gång jag jobbar helg så jobbar jag LÖRDAG KVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Få jag ett sånt dåligt schema igen går jag i taket. Det ska lbi underbart att få vara hemma i 7 veckor och inte bry sig om jobbet. =)

Tror nog att jag ska ta mig en välförkänt dusch nu...
Tindra har sovit jätte dåligt inatt, nu är jag jätte trött!!! Hoppas hon sover bättre inatt. Blir lite galen på Tuva, hon kommer upp till oss nu. Det är lite trångt att sova 4 personer i 180*200 säng. Jag gick ner och la mig i hennes säng med Tindra.

Nä få väl ta och göra nått, KANSKE!!!!!


Blir ledsen

Här messar man till några vänner och ringer men ingen svarar. Jag vill bara höra om dom kan gå en runda, men dom svarar inte. Jag kan ta ett nej, vill man inte eller inte orkar SÄG D DÅ!!!!!! Ibland duger man inte ibland inte. Blir så trött på detta, säg som det är med än gång. Så slipper man gå här och vänta på att mobilen ska pipa eller ringa. Snart ger jag upp alla vänner jag ha (dom få) för ingen verkar bry sig!!!!
Vissa vet jag är dåliga eller sega på att svara men det kommer alltid ett sms.



Måste bara

Skryta lite. Idag har jag varit duktig, jag fick till jobbet sen gick jag och hämtade barnen. Fixade maten till dem och vidare till Stina för en promenad. Jag har ju köpt mig en stegräknare, idag har jag gått 11 754 steg och det i km 8,93. Nu ska jag vara lika duktig nästan varje dag, tänkte jag skulle försöka tävla mot mig själv. Hoppas bara jag lyckas också. =)

Gud vad det blåser idag, det är stormvarning. Det ska inte bli fint väder i helgen, jag som vill ha fint väder. Tänkte jag kanske skulle hälsa på pappa, kanske hoppar in på Ikea och köper mig en lampa =) Som jag ska ha i nya vardagsrummet. Vill ha en ny till vårt sovrum med, kanske ska köpa likadan dit. Få se vad jag är sugen på =)

Nu ska jag läsa för Tuva.

 


Min första

jobbar dag denna veckan.

I måndags så var jag, barnen och min syster på skälby men fy så kallt. Det var blåsigt och grått, typ en november dag. Fast vi var där två timmar iaf, sen åkte vi vidare till maxi. Där köpte jag mig en stegräknare, men jag kommer aldrig upp i 10 000 steg. Förstår inte d, jag som går så mycket här hemma =) Det får bli ändring på det med, som allt annat. =)

Igår var vi hos min "kusin" på fika, svägerskan var där med. Vi gick till "vitsippeskogen" och till en lekplats. Mina barn är inte så stilla som deras. Jag bara längtar till ett barn till, men vet inte hur jag ska prata vett med min man!!!!! Harn nån något förslag=) En mycket trevlig dag, det måste vi göra om.



Carro, Ebba, Tuva och Milena. Fattas två barn, Tindra och Siri



Ebba och Tuva



Vart är Tindra om inte i fika korgen. =) 

 

Piloten Siri =) Men ack så söt =)



Alla barnen utom Tindra bus.


Jobbar

Denna veckan jobbar jag bara två gånger, onsdag och torsdag. Det ska bli så underbart att få vara ledig. Fast vi ska göra nått nästan varje dag. Idag har vi varit på skälby med syrran. Imon ska vi till min "kusin", det var ett tag sedan vi sågs. Alltid lika kul att träffas, min svägerska kommer också. Sen väntar två arbetsdagar och sen var man ledig igen. Underbart med sånt =)

I lörsdag började Mattias med att snickra på huset, det har hänt massor =) Han har bara några väggar kvar på nedevåningen kvar, virket till övervåningen skulle komma imon.

Insåg idag att det är bara 3 veckor kvar tills min lilla tjej fyller 5 år. Vart har tiden tagit vägen??!!!! Hon var ju nyss liten. =( Vi funderar på att köpa en studsmatta med nät runt och nya gungor. Dom gungorna som dom har är sen jag var liten, lite trasiga. Så jag tycker att dom kan få nya, det ska ju hålla ett tag till.





Tuvas rum längst till vänster, i mitten kommer Tindras och längst till höger får hundarna ett rum.

RSS 2.0