Vårkänslor

Velket härligt väder vi fick idag, eller har idag.
Mattias tog med sig Tuva till sin syster, så Tindra och jag har varit själva hemma. Messade med en kompis och härde om hon ville hänge me på en runda. Så det var bara att klä på sig och gå en runda. Gud så skönt det var ute. Tindra somande i vagnen, hon fick sova ute. Det har hon gjort sen hon födes. Men nu var det ett tag sedan hon sov ute. Så jag har varit "själv" sen jag kom hem typ 3 timmar =)

Snart kommer det ett par kompisar till oss, dom ringde och bjöd sig själva. Alltid välkommet med besök. Det blir pizza idag, dom skulle äta det inte sen på att hänga med heller =) Slippa laga mat... Hahhah

Hoppas nu att våren kommer hit, men nästa veckan skulle d bli snö och minusgrader. Ursch jag som vill ha vår NU!!!!!

Helg

Idag har det inte hänt så mycket. Var och handlade på förmiddagen och nu i eftermiddag var barnen och jag ute. Dom lekte och jag skottade fram en snygg väg, så slipper man gå i det tunga snön. Det är så skönt nu när de är plusgrader, snön smälter bort! Äntligen. Hoppas bara den försvinner snabbt så vi kan börja med vårt utbygge =)

Igår var vi i Torpet, barnen lekte av sig med sina kusiner.
Undra vad man ska hitta på imon?? Sen är det jobba vecka =( men men det går d me... =)

 

 


Händer saker

Min man har äntligen tagit tag i saker här hemma. Vi såg ett sånt fint hus som vi ville ha men det kom upp mycket i pris så vi hoppade av budgivningen. Nu har vi bestämt oss att bygga ut. Det blir 50 kvm extra. GUTT!!!! Nu vill jag att det ska bli vår så vi kan börja bygga =) Igår satt vi och skissade på ett utbygge och det verkar bli så, båda är nöjda med det vi kom fram till.

Att få bygglov tog bara några månader, undra varför det tar en sån himla tid???=( Allt tar TID!!!!!!!!!!!!!!!!! Inget kan gå fort!!!! Jag vill ju ha det klart IMON =) hihihi,


Värk

Igår hade jag en sån träningsvärk, var ju och lekte på Leos lekland, inte visste jag att man hade muskler som är otränade =) Igår jobbade jag på mitt "gamla" ställe fast i huset där jag är, men herregud vad stressigt. Ska nog vara glad att jag fick byta, fast det kan vara jobbigt det me. Var trött igår, men sen på kvällen var jag ute och gick med en kompis. Vad det är skönt att ut och gå.
När jag kom hem igår så gjorde vi en fruktsallad, det är så underbart gott. =)

Har ingen lust att jobba idag!!! Men det är väl bara till att göra det =(.. Pengarna kommer inte in om man inte jobbar =(

Leos lekland

Idag ska vi till Leos lekland med Helena och hennes barn. Jippi!!!!!! =)
Har jobbat i helgen, det är inte roligt att jobba helg men det går fort över när man väl jobba. Har rensat igen, snart ekar det massor här hemma. =) Vad skönt det är att ha fått rensat, man samlar på sig en massa.
Nu ska vi snart äta frukost och sen ska vi klä på oss och invänta klockan =)
Jag är väldigt nyfiken på hur Leos lekland är, Elvins var inte alls bra. Hoppas att Leos är bättre =)

Trött!!!

Jag har hållt på nu i tre dagar med att sy gardiner. Äntligen är jag. Nu är huset fint =) Idag blev jag klar med Tuvas gardiner, tog fram dammtrasan och dammade huset medans jag höll på att byta gardiner. efter det åkte dammsugan fram. Tycker att jag gör inget annat än att dammsuga. Hata att dammsuga =) Ingen ser när man har gjort det. Slängt lite till =) Vet inte vad jag har kommit in i en slängperiod.

Ikväll ska jag jobba, imon är jag ledig, jobbar helgen =(  men men nån ska ju jobba då med.
Det ska bli spännande i helgen me!!!! Längtar.

Snart ska vi åka till dagis och jobbet. Sen var denna dagen gången

 


Ikea

Idag är jag ledig och vi ska till Ikea med mormor =) Jag behöver nya gardiner, har panelgardiner och dom är bara ivägen så nu blev jag så trött på dom. Idag ska vi köpa kappor. Behöver till 5 fönster, gud vad det ska sys sen =) hihihi.

Fick rycket i söndags och resnade min garderob, hittade då en lång kjol som jag tycker är alldeles för lång. Ska fråga mormor om hon kan sy upp den =)
Vad jag frossade i godis i helgen, hihihi. Nu vecka nya tag =)
Det är bara byrån i hallen som ska rensas, annars har jag nog rensat i hela huset, utan Mattias garderob men det få han göra själv =)

Nu bråkar barnen. Gud vad roligt det är att ha barn då =) men dom är underbara ändå...

 


Städning

Jag har varit rätt trött på Tuvas och Tindras alla leksaker, igår bad jag Mattias ta hem säckar. Idag på morgonen satte jag igång och rensa bland sakerna. Gud så fint det blev sen, slängde två säkcar fulla med saker och gosedjur. Nu kan man leka där inne. Var klar där inne vid 11 tror jag, jag har inte dammsugat så noga som jag gjorde idag =) Nått positivt med städningen =) Sen tog jag tag i resten av huset, dammsug och städade undan alla grejerna. Nu är det halv fint här hemma, har blivit stökigt igen. Vad snabbt det blir stökigt.

Vid 12 åkte vi till pappa, köpte med mig gott fika, Helena du kan äta den med den var glutenfri =) Såg inte det själv utan det sa min styv mamma. hahahahaha.. Vi fick mat och sen åkte vi och lämnade mina två bröder, den ena skulle till jobbet och den andra skulle till sporthallen. Innan vi åkte hem så hoppas vi in på Maxi, barnen fick lördagsgodis pengar av morfar (pappa), handlade mat också. Nu är maten snart klar, tacos blir det. Gott!!!!

Helg!!

Igår jobbade jag klart mina 4 dagar på jobbet, man ska aldrig jobba mer än 3 dagar på raken när man arbetar med dementa. Tålamodet försvinner rätt snabbt efter 3je dagen. Igår var jag helt slut i huvudet, man ska ju vara lika trevligt hemma som på jobbet men det går inget vidare.

Imorse vaknade Tindra vid 6. Härligt!!!!!!!! Tror ni det var nån annan som gick upp? Nä han ligger fortfarande kvar i soffa och sover medans jag bråkar med barnen. Vilken gnäll det är på dom, just nu är det lugnt. Varför bråka om en stol när det finns 3 till??? Och dessa hundar som springer överallt. Denna JÄVLA snö!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte den försvinna snart!!!!!!!! Jag vill ha VÅR!!!!!!

Idag ska jag och barnen handla sen ska vi hälsa på pappa innan dom åker till Egypten =) GRISAR!!!!
Vill också åka utomlands!!!!! Få väl råna nån bank så kanske vi kan åka...
Nä nu ska jag gå och lägga mig en stund i sängen, ska bara byta en blöja först...

BVC och promenad

Igår var vi på bvc, det gick rätt så bra. Hon var inte 100% koncentrerad =) Lilla snuttan. Hon är 80,5-81,5 cm lång och väger exakt 11 kg. Det var inte så lätt att mäta henne, hon stretade emot. När det var dags för spruta så skrek hon som en stuken gris, ville inte vara fast. Jag höll i ena benet och armarna, man känner sig elak när man håller fast henne och bvc-tanten tog det andra bebnet och stack. Men hon växte och gick upp som hon skulle!!!

Igår vid 18:15 klädde jag på mig och gick en runda med en kompis. Nu har jag börjat skriva upp vad jag äter, för ajg är så trött på att vara tjock. Allt småätandet ska BORT!!! Och så ska jag försöka gå 3-4 ggr i veckan. Varje dag går inte, men man kan ju försöka ha ett mål =) Och det ska försökas uppfyllas med. Hade planerat med en kompis 3 ggr denna vecka men Mattias ska fixa sin systers kök imon och torsdag och dom dagarna hade vi bestämt att vi skulle gå. Allt kan ju inte klaffa när man har familj =)

Håll tummarna nu på att det ska gå bra för mig med ALLT!!!!!

 


Ny vecka

Då var den jobbiga arbbetsveckan slut, trodde att jag skulle vara mer tröttare än vad jag var, men aldrig mer 6 dagar på en vecka. Denna veckan jobbar jag 4 utav 7. Lite bättre. Ledig idag äntligen!!!!
Vi ska till BVC idag med lillan, kan inte fatta att hon är 1,5 idag på dagen. Min lilla tös som nyss var bebis. Ikväll ska jag ut och gå med en kompis, gud så skönt det ska bli. Fast nu är det -8,3 vet inte om man blir så sugen just nu =) Men JAG ska gå ikväll hur kallt det än är. Mattias och jag har beställt oss varsin vinterjacka, men snart är ju vinter över men jag har ju den till nästa vinter hihihihi...

Nä nu ska jag laga frukost till mig och lillan, det blir havregrynsgröt med äppelmos och linfrön. Duktiga va????

Jobbar helg

Gud vad jag är trött, har jobbat 4 arbetsdagar och har 2 kvar =( Sen är man ledig på måndag och jobbar 4 dagar till, vilket tungt pass jag har framför mig. Skulle inte ha gått upp i tjänst man är ju helt död när man komemr hem efter jobbet. (men det ger pengar) =) Det har inte hänt så mycket i veckan, jag har JOBBAT!!! Och varit duktig. Jag och en kompis har varit ute och gått två dagar denna veckan, känner mig väldigt duktig. Vi planerade att vi skulle gå 3 ggr i veckan, på kvällen utan barn. Det är skönt, slippa dra denna vagn =) Hoppas att vägarna är finare och att det inte kommer mer snö. Vi kanske skulle gå på söndags morgonen, har inte rikigt bestämt oss än.
Idag var jag och hämtade bilen i Seby, dom hade bytt kamremmen, så nu kan vi köra mycket =)
Efter det hämta barnen hos gammelmormor och sen vidare till affären, handla mat IGEN. Tycker att pengarna går bara till mat!!! Men man måste ju ha mat annars så dör man!!

Ikväll ska vi äta varmrökt lax med potatis och örtsås!!!! Smasken!!! Kanske gör ajg en kladdkaka få se om vi blir sugna på d.

Full fart mot helgen!!!!!!




Måndag igen

I helgen har det inte hänt så mycket, mattias bror med familj var här i lördags och igår så var vi på kalas. men innan vi åkte dit så svängde vi runt min kompis, jag ville titta på deras hund. Gud så söt och lurvig. Hennes sena flicka ville att Alfons skulle leka med deras hund, få kanske ta det nån dag fast han få nog bli lite större. Alfont kanske skadar honom =)

Jag kände mig duktig både idag och igår. Igår var jag ute och gick i 14 minusgrader. Och idag fyller en tant på jobbet 90 år, hon bjöd på smårgåståra och prinsesstårt. Jag tog 1 gång, jag var varken mätt eller hungrig men min hjärna var hungrig. Jag stålsatte mig att inte ta en gång till och jag klarade. Skulle ha varit ute och gått ikväll men min promenadkompis var tvungen att hoppa in och jobba =( jag som hade sätt fram emot promenaden. Men vi ska göra ett nytt försöka på ondag. =) Äntligen är det nån som vill gå medmig =)

Nu ska vi åka iväg..

RSS 2.0