Karlskrona

I måndags åkte vi på en liten semester tripp. Packade husvagnen och åkte ner till Karlskrona, vi åkte med en annan familj som vi brukar ha semester med. Skulle till Böda men det var fullbokat hela sommaren, så vi testade Karlskorna. Jag trycker om den staden, backig och mysig.

Vi åkte tidigt på måndagen för att kunna ha lite tid på campingen. Vi fick jätte bra platser hade nära till lekplatsen, toan och badet. Kunde inte ha blivit bättre.
På tisdagen åkte vi till Barnens gård, där gick vi och kollade på djuren och badade. Det var 26 grader i vattnet så där låg man och svalkade sig. På onsdagen åkte vi båt runt i Karlskorna, men barnen tröttnade rätt fort men dom var duktiga ändå. Torsdagen tillbringade vi på stan, det blev lite inhandlat. Köpte två klänningar på JC, har inte varit inne på JC på evigheter, har inte kunnat ha kläderna där på långe heller. Men nu hittade jag klänningarna där, en ska jag ha ikväll när mattias och jag ska till Kisa på fest. Vi åkte hem igår (fredag), det är alltid skönt att få komma hem. Men snart ska vi åka iväg igen. =) Det är en hektiskt vecka. Roligt när man har nått att göra åxå.
har inte tid att sitta här ska göra mig iordning och Tindra. Tuva är i Nybro tills imon och Tindra ska vara hos mamma. Det ska bli skönt att få göra nått själva. =) Det är sällan man gör nått själva.

Då var denna veckan snart slut. Det går ...

Då var denna veckan snart slut. Det går så fort, har fått nya hm katalogen. Det finns mycket snyggt i den,skulle vilja ha allt som jag har kryssat för, d blev lite mycket pengar kanske kan köpa lite i omgångar =) tillslut så har man allt, hihi. Igår var vi i Nybro hos svåger o svägerskan, vi kom hem vid elva på kvällen. När M tittade ut i utbyggnaden hade det regnat in, det var vatten ändå fram till fönstret på det "gamla" huset så det var bara till att börja torka. Jätte kul!!!! Eller inte!! Jag har gått 6 dagar utav 7 denna vecka, är så stolt över mig själv!! Ska bara försöka fortsätta också, men det hoppas jag att jag klarar, nu tycker jag det är skönt att gå. Innan var det jobbigt, inte nu längre. Har börjat packa, vi ska på semester, ska vara borta i fem dagar eller vi få se regnar d så åker vi hem. Vi ska campa i Karlskrona. Hoppas bara det blir fint väder men d tror jag inte. Livet är hårt!!


Vilket tråkigt väder d är idag. Men reg...

Vilket tråkigt väder d är idag. Men regn behövs tydligen. Måste skryta lite till, jag har varit ute och gått en runda varje dag, idag var det femte dagen på rad! Herregud vad jag är duktig!!!


Då ska vi se om d funkar!! Ett litet test

Då ska vi se om d funkar!! Ett litet test


Duktig

Måste skryta med mig själv, har varit ute och gått nu tre dagar på raken =) Hoppas bara det fortsätter så =) Men jag ska vara duktig och ta mig i kragen och gå 1 timme varje dag. Det tycker jag förkänar. =)

Idag fyller min pappa år, vi var hos honom en stund idag. Vi hade köpt en vattenspridare, han skulle vattna sitt nya gräs med den.

Nä nu ska jag gå upp o kolla på tv.

Oväntat besök

Igår fick vi ett oväntat besök. Min bästa kompis (Tuvas gudmor) tittade in. Vi har inte haft nån kontakt på nästan 2 år. Men nu tyckte både hon och jag att vi ska ta upp kontakten igen. Det var mycket trevligt att hon tittade in, vi ska ses snart igen och det tycker jag verkligen att vi ska.

På kvällen var vi hos min morbror, hans fru fyllde år. Vi grillade och hade det trevligt, hetl plötsligt var kl 22:30.

Just nu har jag en gnällig och hungrig unge på armen =) hon börjar bli lite tung =) Tänkte jag skulle ta tag i mitt liv igen, funderar på att ta en runda sen efter maten eller ikväll när barnen sover. Det är så skönt när man har kommit hem efter rundan, men skit tråkigt innan man har kommit in i rutin.

 


Åska

Vi vaknade av att det bara vräkte ner regn. Sen började det åska lite, vädret är rätt lustigt ena sekunden regnar det och åska andra sekunden är det strålande solsken. Hur ska det vara?? Sol åska??? Volvon har varit på servis, dom har släkt alla lamporna som lyste i bilen, men idag när jag körde till stan och handlade så började släkten låte igen och ikonen kom upp IGEN!!!! Ska ringa och klaga, han på verkstaden sa att det drog iväg (pengarna). Men då tycker jag att då ska det inte vara nått fel på bilen när man hämtar den.

Igår jade jag mina jobbarkompisar här, dom kom vid 18 och gick hem halv 1 på natten. Det var en mycket trevlig kväll, vi åt god mat och sen spelade vi kubb, "ungdomarna" förlorade mot "tanterna" =) hahaha men roligt hade vi iaf. Tänkte bjuda hit dom igen sen när vi är klara med utbyggnaden.




Stranden

I tisdags fylde min styv mamma 40 år. Grattis Linda. Vi var där vid kl 12, men innan dess så var vi en sväng på stan barnen och jag. Hade ju inte köpt nån present till Linda eller till min lilla syster som fylde igår. Hanna fick presentkort och Linda fick en blomma. Men innan vi åkte till pappa så hoppade vi in på Telenor, jag har varit jakt på en iPhone och orkade inte vänta till hösten =) Och det fanns en iPhone inne annars så kanske dom inte hade nån telefon. Så det var meningen att jag skulle ha just den =) Är helt överlycklig!!!! Men min man var kanske mindre gald =) Men det struntar jag I!!!!!!!!
På kvällen kom min svåger och svägerska hit med barn, dom sov över och igår på morgonen åkte vi till stranden. Var där kl 9 och åkte hem vid 16. Brände mig rätt bra, men det är värt d när man äntligen åkter till stranden. Det var skönt i vattnet, t o m Micke och Mattias badade =) Och Mattias som är en sånt badkruka. Barnen var i hela tiden, Tindra var helt galen. Barnen somnade snabbt igår =) Mattias och jag åkte till Gröna stugan och åt, det var skönt att komma hemifrån lite =)

Idag ska jag damma och dona, mina arbetskamrater kommer hit imon kväll. Kan ju ser lite snyggt ut här hemma. Men jag tycker inte det är nån idé att dammsuga för imon är det lika skitigt på golvet =( så är det när man har ett fullt hus. Men livet är underbart.

 


1 månad kvar

tills min lilla tös fyller 2 år. Tiden har gått så fort det var inte länge sedan hon var nyfödd. Men man ska njuta av den tiden man har med barnen.

Idag har vi varit i Läckeby hos min kära kompis Helena. Vi åt mat och sen fikade vi, en massa prat blev det med. Och jag fick årets första getingstick kanske mitt första getingstick i livet. Säger bara AJJJJJJ, höll på att dö så ont gjorde det. Innan vi åkte hem svängde vi runt pappa, men han var på jobbet men styvmamma var hemma. Vi stannade där i 1 timme. Ska tillbaka på onsdag, min lilla syster fyller år då.

Igår tog jag mitt första dopp i havet, det var grymt kallt 22 grader =) Är van vid 28 grader i poolen. Jag skrek lite =) Det händer inte så mycket här hemma vi solar och badar i poolen om dagarna, eller så städars det och dona här hemma. Jag måste göra fint här hemma för på nästa fredag kommer jobbarkompisarna hit på middag, det kan inte se stökigt ut. Så i veckan få jag ta och städa med hjälp av gubben =)

I måndags var jag och min stora syster på bio, vi såg tredje filmen av Stephanie Meyers bok om vampyrer. Grymt bra. Väntar bara på att fjärde filmen kommer snart, fast jag vet vad som kommer att hända =) Imon ska en jobbarkompis komma och vi ska bestämma vad som ska ätas nästa fredag =)

SEMESTER

Nu har man äntligen gått på semester!!!! Tänkter inte gå till jobbet förrän den 23 augusti....

Det var en bra dag igår, jag pratade med min bästa kompis igår. Vi har inte pratatss vid på 2 år =( Det är mycket sorgligt men äntligen tog vi kontakt igen. Det har hänt massor sen sist. Hon har fått barn och mina har blivit större. Så på måndag ska vi ses en liten stund, hoppas bara vi kan vara vänner för livet nu. Jag vill det iaf.

Idag håller jag på att packa. Vi ska ta vårt pack och åkte till böda i helgen. En liten helgtripp, imon kväll ska vi till Lammet och grisen, det ska bli gott!!!!! Men kanske ingen ro barnen ska med =) det brukar gå bra.

Nä nu ska jag packa och städa här. Ha en bra helg, tror att min blir det..

RSS 2.0