Julklappar

Idag handlade jag på köpstan, jag skulle bara handla mat men sen såg jag på Lindex att dom hade pyjamas där för 50 kr med lilla My på. Den kostade igentligen 179 kr, så 50 kr var super billigt. Köpte 4 st. En till Tuva och Tindra och sen fick deras stora kusiner fick var sin också. Så nu är det inte så många julklappar kvar. =)

Är ledig idag från jobbet, gud så skönt. Jobbar bara onsdag och torsdags kväll. Sen börjar jag på den nya avdelningen. Som jag har väntat!!!!!!!!! Nu äntligen sker det.
Jag ska ta svininfluensaspruta på onsdag, hörde att svininfluensan har kommit till högstadiet här i Mörbylånga. Så det är bäst att vaccinera mig och barnen. Vill ju inte bli sjuk.

Jag är super sugen på en ny mobil!!!! Men jag vet inte vilken. Nån som har nått bra tips?? Vet Helena att du har en bra mobil!!! =)

 En sån får alla barnen!!!!

 Denna klänningen köpte jag till Tindra när Name it öppnades i modehuset

 


Söndag

Redan 1:a advent. Det har inte hänt så mycket sist jag skrev här. Jag började städa inför advent i onsdag och blev klar i fredags. Jobbade igår och så idag med, sen har jag bara 2 ggr kvar på omvånadsboendet innan jag blir förflyttat till demensavdelningen. Det ska bli så roligt, jag bara längtar. Har KANSKE fått ökad tjänst från 70 till 80-85%. Blev så glad, tycker att 70% är lite lite, jag var nöjd med mina 80% innan jag gick hem.

Tindra har blivit helt hopplös, hon blir jätteledsen när jag går och när man lämnar henne till nån. Hon är en riktig mammagris, måste gå och bära henne HELA tiden. Hon väger inte lite nu för tiden.
Min kompis fick en tjej inatt, 3490 (tror jag) och 49 cm lång. Blir skit sugen på en bebis till!!!!

Nä nu ska jag åka och lämna Tuva hos gammelmormor, dom ska kolla på Lucia. Och jag ska till jobbet =( Men men pengar behöver man ju... !!!!

skratta eller gråta

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråt. Jag skällde lite på Mattias för att han tar volvon hela tiden och jag få ha hans bil.Han frågar ju inte om jag ska nån stans utan han bara ta den varje morgon till jobbet. Då fälde han en sån kommentar: "Det är väl viktigaret att jag kommer till jobbet". Vad säger man då???? Så snart kommer hans bil ut på blocket, jag vill inte ha en icke servostyrd bil, jag ska köpa mig en annan en liten bil. Då kan han ju ta volvon och köra upp den nån stans... Ibland blir jag bara såååå förbannad.

Nog om d, igår julpysslade vi på dagis. Trevligt, Mattias och Tuva pysslade medans jag pratade med andra. Nått få han väl ta och göra. Idag har jag städat och hängt upp julgardinerna, stjärnorna få vänta. Putsat alla fönster och dammat. Men ingen sa nått=( Imon ska jag ta hallen och Tuvas rum sen på fredag blir det dammsugning och golvtorkning och stjärnupphägning.. Det är ju SÅ kul att städa så man måste dela upp städningen =)


Helgen över

Jaha då var det måndag igen!!!! Fy vad det går fort.. Det har inte hänt så mycket sen sist utan att vi har varit på besök i Läckeby hos min kära kompis. Och alfons fick leka av sig, men deras KATT.. hahahaha bästa kompisar dom två. Fick reda på att hon fyllde år på lördagen så det blev kattkalas. Tyvärr hade vi inget paket med oss, fast hon är kräsen. Kattskrälle... =) Förlåt Lilo.

I lördags var vi på fest, skit kul hade jag och Mattias med, tror jag =) Festen började 18:30 kom hem 02:00.. Då är det lyckat när vi stannar länge =) Barnen sov i Nybro hos deras farbror med familj.
Jag mår illa nästan konstant, spyr lite då o då. Igår kom frukosten upp, vet inte vad det är med mig. Jag är INTE gravid, fast jag har inte kollat =) Få ta och göra det så man kan utesluta d...

Denna vecka få man ta tag i städningen, på söndag är det 1:a advent.
Tindra är förkyld igen och ha feber, hoppas bara hon är frisk tills på onsdag, då ska både hon och Tuva få svininfluensa spruta. Nu har jag bestämt mig, så det blir spruta för båda två, fast jag är fortfarande osäker =) Ska man eller inte???? Det är frågan!!!!

En tråkig dag

Varför är tisdagar tråkiga???? Inget på tv:n, fast det är nästan aldrig nått bra på tv:n nuförtiden. Har försökt tagit tag i mitt liv, IGEN. =) Ska ju på fest på lördag, bara 4 dagar kvar!!!!!!! Jobbar imon och på torsdag sen fredag ska vi till Helena om inte hon ska jobba=9 sånna saker vet man aldrig, rätt jobbigt att vara med i poolen/bemanningen vet alrig när man ska jobba. Efter vi har varit hos Helena så ska vi handla och sen är det lördag. Barnen ska vara hos sina kusiner lördag till söndag. Ska lämna dom på lördag fm, för den ena kusinen skulle spela match kl 2. Fundera på att fråga mormor om hon kan göra flygande jakob på lördag, Mattias tycker inte om d. Få passa på medans han inte är hemma =) Han ska jaga på lördag i Kisa, men han ska me till festen. Få se hur det blir me d =) Om vi kommer i tid men fint folk kommer alltid sist =)

Nu ska jag kolla på bompa och sen är det sängdags för mina barn. Imon ska vi på sångstund, Tindra tycker det är jätte kul hon blir helt galen. Skrattar och skriker!!! Då kan man inget annat än att le =) Häromdagen gick mitt halsband sönder, Tindra tog tag i det och slet. Få ta och köpa en nya halskedja.

 

 


Gått fort

Veckan bara springer iväg, jag beställde kläder från Gina tricot i tisdag och fick dom i torsdags, det kallar jag bra servic.Kläderna passad också, ännu bättre. Så på lördag ska ja gha mina fina kläder. Jag oh barnen skulle till min kompis i fredags men hon hade sååå mycket att göra, så vi sköt upp det en vecka hoppas bara hon inte ska jobba!!!! Jag skulle baka en kaka till oss som vi skulle ha och fika på, men jag kunde inte hålla mig så jag gjorde den i fredags. Förlåt Helena =)!!!!!! Men jag lovar att göra en till sen.

Vi har inte gjort så mycket i helgen, bara tat det lugnt. Idag har vi varit hos pappa och firat farsdag 1 vecka senare. Vi satt och pratade om att spela bowling nån kväll, syskonen och våra respektiva. Vi blir bara 10 st.. =) Hoppas bara det bli av, man är rätt dålig på att planera. Jag kom på när vi satt där och planerade att jag vann över min stora syster på hennes möhippa i bowling.. =) Med 1 eller 2 poäng... Bra gjort Petra!!! TACK TACK...

Fick en liten dålig nyhet idag, jag gör ju 60 sit-ups varje dag och jag vill ju att det ska synas att man är duktig men jag fick veta att det kan ta upp till 1år innan det börja synas. JIPPI!!!! Och så frågade jag hur man fick bort fettet runt rumpan. Det är bara till att ut och gå eller springa. SKIT KUL!!!!!!! Så nu är det bara till att ge sig ut och få bort fettet... =)

Redan

Jag beställde kläder idag på förmiddagen och dom har redan skickat dom. Snabba bud!!!!!! Hoppas d passa mig, tog den största storleken. Har ju två veckor på mig att banta... hahahaha... Såg det när jag hade betalt att beställer man innan kl 14 så skickar om dom det samma dag... Smidigt!!!! Och då skulle det ta 2-3 arbetsdagar.. Gillar när det går fort!

Nu är det läggdags för barnen. ha d bra.

ÄNTLIGEN

Nu har jag hittat kläder, fick beställa från Gina Tricots hemsida. Hoppas bara det passar =) Det blev en gråklänning och svara leggings långa. Nu ska jag bara ha nån tröja att ha över och ett par snygga stövlar.. Och ett MÅSTE ny underkläder. Tänkte jag skulle ta en snabbis till köpstan ikväll efter maten, hoppas jag få åka SJÄLV. Tänte passa på att handla med, jag ju bort på fika på fredag. Och jag erbjuöd mig att göra kakan hemma så det måste inhandlas idag på onsdag och torsdag kväll jobbar jag. Sen är det fredag.. Herregud vart tar dagarna vägen...

Fick gå en timme längre igår på jobbet, men vad gör man inte för sina kompisar!!!! Hoppas att allt löser sig...
Nu sitter jag i soffan och kollar på "hem till gården" hahahahaha...

Jag har börjat mäta mig och jmin mage har minskat med 1 cm, JIPPI på en vecka. Hoppas det försvinner ännu mer... Behöver det för mitt fina självförtroende!!!!!


Inte där heller

inga kläder som passade mig i Kosta heller. Blir man galen eller???!!!! Det är bara köpstan kvar sen ger jag upp... Få ta en sopsäck över mig eller stanna hemma från festen. =)
Det ända jag hitta i Kosta var ett par vinterskor!! Så nu kommer jag inte frysa i vinter, hoppas d iaf. Tycker inte om när skor läcker.

Ringde till Telenor nyss, vill inte ha min mobil vi kommer inte riktigt bra överrens. Men jag få snällt vänta ett ½ år till innan jag få byta mobil, men jag kom på att jag fyller snart 25. Kan ju önska mig pengar till en mobil. =) En väldigt fin 25års present. =) Den kostar bara 6800 kr... BARA!!!!

Igår red på en häst. Herregud det var länge sedan jag satt på en. Min svägerska ha en eller tre st men en som går att rida på. Red från padocken till stallet, lite ovant men jag hittade musker som jag inte trodde fanns =)
Kanske ska ta sig i kragen och åka till dom en gång i veckan och rida??!!! Fast det få bli till våren.. =)

Om två månader ska min lilla tös skolas in på dagis =( Herregud så fort det går!!!! Jag vill inte!!!!!!!! Vill ha henne lite ett tag till. Ska försöka övertala Mattias till en bebis till. Vill bara ha en till sen räcker det för mig!!!


Finns

fan inga kläder till mig att köpa. Vart har modet tagit vägen alla ska vara så smala. Men en annan är ju inte d. Hoppas att det finns nått snyggt till mig på Kosta Outlet och att det inte är så dyrt. =) Vill ju gärna köpa lite nya kläder =)

Tycker att Hansa City är väderlöst. Det bästa med köpcentret är dom fyra skoaffärerna, kanske man hitta nått!!
Det går inte att gå där när man ha två stycken med sig som inte gillar att shoppa. Då hör man bara en massa gnäll och två barn går inte heller. Man ska åka själv om det ska bli nått bra =) eller med en kompis...

I eftermiddag ska vi till torpet och passa deras barn. Imon på förmiddagen ska vi åka till Kosta Outlet på julmarknad. Har höga förväntningar på deras utbud av kläder =) Kan ju annars ha en sopsäck eller nått. Mattias sa igår att jag kunde ta soptunnan med hjul på. Skit kul!!!!!!!!!!!!!!! Han få köra mig då!!

Sista kvällen

för denna vecka, rätt skönt om jag få säga det själv =) Så ikväll tar jag helg, imon ska vi nog inte göra nått tror jag iaf.. Bara vara hemma och slappa, det blir väl tvätta och städa typ det gamla vanliga.

Hittade ett recept igår på en gluten fri kladdkaka, min kompis är gluten så hon ska bli min försöks kanin =) Man har ju inget att bjud på när hon kommer, hon få ta med sig sitt fika själv. Lite taskigt, men igår hittade jag ett recept som jag kan bjuda henne på =)

Alltid lika kul att klä på sig på morgonen när 4 åringen sätter sig på tvären. Idag kunde hon inte klä på sig ALLS.. + att hon orkade inte bära vantarna o hjälmen. Det är ju så tungt!!! Men det gick bra tillslut. Ska bli skönt att inte behöva ge sig iväg imon utan bara ta det lugnt på morgonen.

Var ju i stan igår och klippte mig, letar efter nått snygg att ha på en fest som snart ska gå i staplen. Hittade en så fin klänning, provade den. Men den satt inte bra, glipade vid brösten och satt lite för tajt. Min svägerska ville prova den och klänningen PASSADE henne. Så nu räddade jag hennes helg, men jag ville ju ha den =(
Hoppas att det finns nått i Kosta när vi ska dit på söndag. Håll tummarna!!!!

Nä nu ska jag kura ihop mig i soffan med en bok!! Lillan sover. Ska kolla om det har tagit sig i kaminen..

Klippning

imon ska jag äntligen klippa mig efter 11 veckor. Och det var dagen innan mitt bröllop, så med andra ord har vi varit gifta i 11 veckor... hahhhahahaha. Ska kolla på lite kläder med, har hittat enh snygg klänning på gina för 150 kr, lagom pris för en klänning. Hoppas bara den finns i min storlek och att jag hittar den. Medans jag klipper mig ska Tindras gudmor ta hand om henne =) Dom skulle gå runt slottet och sånt sa hon.

Vad kallt det är idag, ursch!!!! Ska kolla om jag kan få byta mobil, trivs inte alls med den jag har nu. Det abonnemang jag har nu går ut i april 2011 tror jag det va. Håll tummarna på att det går att lösa =) Måste handla mat imon med. Alltid lika roligt. Snart dags att hämta Tuva på dagis. Fick papper idag från dagis att Tindra har fått en dagisplats. Hon kommer nog att tycka det är roligt att få börja på dagis, iaf ett tag =) Eller bli det tvärtom, hon vägrar gå dit. Det återstår och se!!!

Min kära man har fortfarande inte skjutit nån älg. Behöver ha lite kött nu, börja ta slut i frysen.
Undra vad man ska ha för mat ikväll???


Jaha

Då var det måndag och jag är ledig i två dagar.. Så skönt!!!! Jobbar bara två dagar denna vecka.
Jag är sugen på att åka in till modehuset, vill ha nya skor!!! Behöver vinterskor som inte läcker när man går med dom ute. Vill ha ett par stövlar eller nått, nått snyggt!!!!! Ska köpa nån klänning eller kjol. Vi ska på fest och då vill man ju ha nått fint, inte sina gamla kläder =) Få väl vänta med att åka in till stan, ska klippa mig på onsdag. Det är ju långt tills dess. Då ska jag shoppa lite =)

Vi har inte gjort så i helgen, jag har jobbat. Vi var runt kyrkogårdarna och satte ljus. Det är så fint med ljusen på gravarna.

RSS 2.0