Julen över

Jaha då var julen över. Och man har jobbat hela helgen, har bara ikväll kvar sen är jag ledig i två dagar.

23/12 Onsdag.
Jag fick ju då som sagt en glad överraskning på mitt konto, så jag köpte mig en ny mobil det blev en sony ericsson aino. Fast Mattias vet inte om det än, eller jag har inte sagt det iaf. =) Ska snart göra det. =)
Mattias ringde mig på jobbet och frågade vad Alfons hade gjort idag, han har ett sår. Det ser ut som om nån har tagit tag i pälsen och slitit till. Ett öppet sår, man ser huden på magen. =) en olycka kommer aldrig ensam, så nu är båda münsterlanderna skadade. Skit kul!!!! Lagom till jul.

24/12 Julafton
vid halv 3 åkte vi till min morbror och firade jul. Vi åt och hade trevligt, tomten kom och gav paket. Tindra var lite rädd för tomten först. Hon har ju inte sätt nån tomte innan. När tomten knackade på dörren så var det mörk sen tände mig morbror lampan och då såg hon bara ett tomteansikte, hon grät lite då =) Efter en stund tuffade hon till sig och gav tomten julklappar så han kunde läsa på paketen. Vi var hemma rund 00.

25/12 Juldagen
Tuva lekte med sina julklappar och spelade spelen hon hade fått. Jag började läsa lite i min nya bok, andra boken med Stephanie Meyer, "När jag hör din röst". Jobbet ropade, jag hade ingen lust alls att jobba men det var bara till att bita ihop och jobba.

26/12 Annandagen
När vi hade gjort oss iordning så åkte vi till mediamark och köpte oss ett wii. Så nu har man det med =) Tuva, Mattias och jag spelade lite innan jag åkte till jobbet. Vi spelade bowling och jag VANN!!!!!!! =) Mattias och Tuva fortsatte spela men då blev det golf och Tuva vann över Mattias. haahaha, vad barn lär sig snabbt. Jag tänkte att jag skulle köpa ett fitness spel som man kan träna hemma. Det lär inte bli av att man ta sig till gymet eller ut och gå med två barn hemma. Och nu när det är så mörkt med, jag är mörkrädd. Men det blir nog bättre till våren och sommaren. Då jäklar ska det bli motion av det. hahaha..

27/12 Söndag
Idag jobbar jag min sista kväll för denna veckan. Sen är jag ledig i två dagar och jobbar två sen ledig tre. =) Mattias är och jagar nu, men han skulle komma hem runt 12, för hans föräldrar ville att vi skulle komma dit en stund. Jag börjar jobba vid halv 4. Tuva tjatar på mig att vi ska spela, få väl ta och göra det en stund. Så hon blir tyst. =)


Glad överraskning

Idag fick jag lönekuveret och herregud vilken chock jag fick. Fick nästan dubbelt så mycket än vad jag trodde. Gud så glad man kan bli och lagom till jul och allt. Så imon bär det nog av till mediamarkt och kolla hur mycket mobilen kostar eller om jag ska vänta tills rean börja. Få se om jag orka vänta =) hihihi. j
När jag väl ha bestämt mig att jag vill ha nått så ska jag bara ha det och helst innan jag har bestämt mig riktigt =)
Nä nu börjar det gnällas här, få väl ta ett ryck och städa.

Måndag 21/12

Då var det 3 dagar kvar till julafton. Varför ska tiden gå så fort??? Hoppas bara snön få ligga kvar tills julafton.

Idag ska vi städa eller plocka undan iaf. Min pappa kommer idag och ska lämna julklappar till barnen, min lilla syster ska köpa min mobil, så jag få låna pappas så länge tills jag har sparat ihop till en ny mobil. Har nog bestämt mig för en sony ericson w995.

Ikväll kommer barnens farmor och farfar och lämnar paket dom med.
Idag fyller min mamma år. Var på kalas igår kväll. Hon ska till Ronneby Brunn och ha en mysig dag och så ska dom sova över där. Kul för dom!!!!

Nä det är väl bara till att sätta igång, vet ju aldrig när pappa kommer. Måste ner till apoteket också, hämta ut smårtlindrande till Findus. Är inte sugen på det alls, det är ju kallt ute. Tänkte passa på när pappa är här så slipper jag dra ut båda barnen.

Mini julafton

Idag åkte jag och barnen till Nybro och hade en liten mini julafton. Vi kommer inte att träffas nått i jul, lite tråkigt.
Fy fan vad kallt det är idag, -15 grader. Snö har det kommit också, mycket härligt men jag tycker inte om att bli blöt och frysa. =) Skulle vilja åka bort och bara ha det bra.

Igår kom Mattias hem efter 1 timmes jakt, Findus hade fått två sprätt. vet inte vad det var som hade hänt men tydligen ett vildsvin som hade sprättat upp två jack på Findus, ett på svansen och ett vid armbågen. Vi 22:00 fick vi åka till Läckeby djursjukhus, benet hade svulnat till dubbelt så stot än vad hans friska ben är. Och jag som aldrig bruka dricka på helgen, men igår tog jag mig en cider och vi fick bege oss. Hundkräk. Mattias hämtade honom idag vid 14:20. Billig helg!!!!!! 9 stygn vid armbågen och 15 på svansen, dom har rakat svansen så det ser ut som en råttsvans. Äckligt!!!! Men men han lever fortfarande.
Alfons är en liten j*vel, jag har gjort en fin krans som man sätter på dörren. Hur hel är den nu??!!! Det är inte mycket grejer kvar på den iaf... Han ställer sig upp på dörren och sen sliter han ner dom på tappan och biter sönder grejerna. Man kan inte ha nått i detta hus, allt går bara sönder.

Är så sugen på en bebis!!!! Undra om det går att övertala Mattias till en till??? =) Fast om 2 år..

Snöar

Jaha då har den första snön kommit eller den kom igår men idag snöar det ännu mera. Hoppas bara det få ligga till julafton.

Jag har varit duktig idag, var ute och gick i slasket =) Rätt impad av mig själv, jag blev så trött på mig sjölv igår så nu banne mig ska det minskas på ALLT!!!! Vill inte se ut så här. Som en flodhäst =)

Snart bär det av till arbetet igen, ska ha medarbetarsamttal med chefen idag. Ser faktiskt iframemot det, har lite jag vill säga. Sen har jag bara 1 kväll kvar. Så underbart!!!

Nä om man ska göra nått innan det bär av till arbetet???!!!!

Kallt

Idag var det kallt på morgonen, -3,7 grader och vi som inte ha vinterdäcken på. Men ikväll åker dom på, det är ett måste. Mattias sa att det skulle komma ännu mer snö i eftermiddag. Hoppas det för barnens skull och att det ligger kvar tills julafton som bara är om 9 dagar =)

Just nu kollar jag på våra bästa år, men gud vilket skit och rörigt!!!
Ikväll ska jag jobba igen, har bara två kvällar till sen är jag ledig i fem dagar. Och helt plötsligt var det dan innan julafton. Måste tiden gå så fort, hänger inte med alls.

Ännu en ny

dag och en ny vecka. Bara 10 dagar kvar till julafton, hoppas vi få lite snö tills dess. kanske man få lite julstämning.

Igår var vi hos en "släkting" och julpyntade, jag gjorde en krans som man kan sätta på dörren. Men jag får inte upp den, så det blir en ännu en grej Mattias få fixa. Visst är man händig??? hahahahaha.
Vi var hemma runt 17. Och sen somnade barnen vid 20. Jag har blivit rätt kvällspigg, har lagt mig nu två dagar i rad kl 00:00. Vet inte vad det är med mig. Men på torsdag lär jag vara rätt trött ska jobba 4 kvällar på raken med dementa. Somnar ovaggat på torsdag. Sen var det helg igen, jag hinner inte med tiden längre. Snart är barnen så pass stora att dom flyttar hemifrån.

jag bäddade rent idag och jag vet inte hur många gånger man säger till barnen att gå bort från sängen nu när jag ska fixa detta. Men dom lyssnar inte så Tuva trillade ner för sängen med ryggen före. Det kommer att bli ett jätte stort blåmärke. Stackarn!!!!! Men det måste hända nått innan dom lyssnar.

Om 1½ timme kommer min älskling hem, han har varit borta sen i torsdags. Så nu ska jag göra lite fint här hemma så han känner sig välkommen..... hahahahaha vad snäll jag är!!!! Fast det visste jag redan!!!!!!!


Måste bara

få ur mig detta. Jag har känt en person i 15 år och som jag betraktar som en bror för mig, har alltid önskat mig en bror som beskyddar mig och bryr sig om mig. En som retas lite men ändå bryr sig om hur det går för en.

Jag vet inte vad som har hänt men kontakten har liksom försvunnit lite, vi har barn i samma ålder varför inte utnytja det?? Umgås så barnen kan leka tillsammans och ha kul när dom blir lite äldre? Vi har bjudit er på dopet och bröllopet och jag vet att du har försöka verkligen att komma när vi skulle gifta oss men du kunde inte styra om utbildningen. Jag vet det!!!! Men sen har vi frågat om ni vill komma hit och grilla men ni ha haft andra planer, verkar som ni inte vill träffa oss. Har VI gjort er nått????? Allt har bara blivit lustigt. Vi har snart inte sätts på 1 år. Eller jo när du fixade våran bil men då var jag inte med.
Jag saknar dig iaf, tror att Mattias gör det med.
Jag hade velat fråga dig allt detta med det har inte funnits något tillfälle för det.

Hoppas att du förlåter mig om vi ha gort nått. Vi är inte guds bästa barn på att ringa heller.
Låg och tänkte på det nu ikväll men det är ju som sagt sent att ringa en lördags kväll 23:50. =)

Förlåt mig än en gång!!!!!!! Miss you Brossan.

Lördag 12/12

12 dagar kvar till JUL!!!!! Herregud vart har tiden tagit vägen??!!!!

Igår var jag på julbord med jobbet. Gud vad roligt jag hade, jag skrattade så tårarna rann och magen värkte. Trodde inte att det skulle bli så kul som vi hade men det blev d. Fast det kan ju inte bli roligare med det gänget vi va med =)...

Idag är det lördag och vi ha varit ensamna nu i 3 dagar =) Pappa kom på förmiddagen och gjorde klart kökets ena vägg med tapet så nu är det klart, ett helt nytt kök. Nu är det bara lite små saker kvar. Som vanligt.

Nu väntar jag på att vitlöksbrödet ska bli klart!! MUMS.. Ska sitta och äta och kolla på robinson


Äntligen klar

Nu är jag klar med julklapparna till barnen och deras kusiner.

Dagen började med lucia firande på dagis kl 07:00. Klockan ringde kl 05:45. Men vi kom inte upp förrän 6. =) Vi är rätt morgontrötta av oss. Barnens farmor sov över här, hon skulle med och kolla på luciafirandet på dagis. När det var klart så åkte vi hem till farmor en stund innan vi skulle träffa Helena och Lova på köpstan. Innan vi träffade dom så handlade vi mat. Jag har handlat klart alla julklappar NU!!!!! Äntligen. Kanske köper fler julklappar få se. Köpte kläder till barnen som dom kan ha på julafton också, så nu slipper man tänka på allt som har kring julen att göra. =)

Snart ska Tuva och jag äta nudlar. Min pappa kommer vid 16:00. Han ska tapetsera klart i köket. Ikväll ska jag på julbord med jobbet. Längtar lite tills dess.

Så bra

Jag har suttit och läst nu i snart 3½ dagar, en sån hilma bra bok. På 3½ dagar har jag läst 415 sidor och gråtit några skvättar =) Jag läste Stephanie Meyers bok "Om jag kunde drömma". Den rekommendera jag er att läsa. Helena du kan få låna den om du vill =)

Imåndags så började jag på den nya avdelningen. Det gick bra men det blev lite oroligt. Blir nog bra när man har kommit in i det. Jobbade igår med, man blir så himla trött psykist. Somnar ju ovaggat =)

Idag åker min kära man till Kisa och kommer hem på måndag =( Så nu är man gräsänka.
Imon ska Tuva lussa på dagis så det blir en tidigt och långa dag imon. Min pappa kommer hit och ska tapetsera den sista delen av köket som ALDRIG annars kommer bli gjord och sen på kvällen ska jag på julbord med jobbet, så pappa ska passa barnen. Det går nog bra, gjorde det sist iaf. Annars så händer det inte så mycket här =) Eller händer saker det det gör d med två barn =)

2:a advent

Det ble bara dop igår!!!!

Jag blir lite trött på mig själv, jag har köpte en jeanskjol. Det är överflöd med fett som väller över och snart är det jul. Man vill ju se snygg ut och känna sig snygg. Så NU J*VLAR ska jag fixar det, är två veckor kvar till jul. Jag klarade ju det sist varför gör jag inte det nu??? Min promenadkompis åker till finland på onsdag så jag få glatt gå runt guldfåglen själv =) eller så går jag min lilla runda men det blir helt lustigt när jag ska lämna Tuva. Då måste jag lämna henne först och sen köra hem och sätta Tindra i vagnen och sen gå min runda på 4,2 km. Det lät lite krångligt. Jag få ta fram min mp3 och sen snällt gå runt guldfåglen SJÄLV =)

Idag händer det inte så mycket. Mattias jagar och jag plockar här hemma. snällt fördelat va???!!!!

Imon är det den 7 december och vad betyder det?? Jo jag byter avdelning!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN. Tänk på mig imon, jag jobbar 15:30-21:30......

Ny mobil???

Min lilla syster ringde igår och frågade om jag skulle sälja min mobil. Vad säger man då?? Varför inte!!! Så nu sitter jag och kolla på lite mobiler. Men man kan ju inte bestämma sig =) jag skulle jätte gärna vilja en Iphone men den kostar alldeles för mycket, jag väljer mella två en sony ericsson w995 och en samsung S8300 ultra touch platinu red. Dom kostar lika mycket ungefär det skiljer 100 kr på dom. Vad tycker du Helena????

Igår var i på köpstan och handlade mat och det råkade komma ner en kjol och en kofta till mig i kassarna =) Lånade lite pengar a min man =) får inte mina förrän den 11 dec. Blir man arg??? Först ringde jag till en på lönekontoret men hon sa inte varför pengarna dröjer 1 vecka till. Jag ringde en gång till, till en annan och hon sas varför. Dom jobbar typ olika fast på samma ställe. Jag blev så arg att jag grät.

i skulle till ett par kompisar igår kväll men deras barn var sjuka =( man ses ju inte så mycket nu när man jobbar och hon går i skolan. Men vi planerade in en ny dag, i januari. =) Ikäll ska vi på dop, förstår inte varför dom lägger ett dop en lördagskväll. Få se om det bara är dop, kanske d blir bröllop. Åter kommer om det blev bröllop.

Tråkigt väder idag, ska till jobbet och hämta nått kuver som dom hade till mig


Varför????

Varför kan inte allt funka??!!! Det blev fel med mig lön för oktober månad så jag ska få den idag, men inga pengar på kontot ÄN... Och vi har räkningar att betala. Får väl ringa igen till lönekontoret och skälla på dom. Hade gärna velat ha dom nu så jag kan åka och handla mat och resten av julklapparna så det är gjort och att man inte behöver lägga mer energi på d...

jag tog svininfluensavaccinet i tisdags, fick bara lite ont i armen men ingen annan symptom. Skönt. Min arbetskamrat hon känner sig inte alls bra, hon är inte lika stark som jag.. hahahhaaha...

Ikväll ska vi åka till ett par, barnen ska få leka av sig lite. =) Nu är jag leidg i helgen sen på måndag börjar jag på den nya avdelningen. GUD så kul!! ad jag har längtat till denna dag. Ni som jobbar denna helg, stå ut snart är vi där!!!!!!!!!!!!!!! JIPPI!!!! Nä nu få man väl gå upp ur sängen och ringa lönekontoret och höra om man få några pengar idag lr.

RSS 2.0