Jag hade för några veckor sen köpt en v...

Jag hade för några veckor sen köpt en vinyl text: god natt dröm sött Jag älskar dig ... i vitt. Dum som man är så tänkte jag inte på att vi har målat väggen vit. Men texten jag vann var inte vit utan svart, men hur eller hur så mailade jag personen och frågade om den inte fanns i svart text och det gjorde den. Hon skrev att jag inte behövde betala den för jag hade väntat i nästan tre veckor på texten. Super bra, så nu har jag snart två såna texter!!!!


Tuvas coola skor

img_0181 (MMS)

Tuvas coola skor


Tindras coola skor

img_0180 (MMS)

Tindras coola skor


Idag har både jag och min kära man varit...

Idag har både jag och min kära man varit duktiga. När vi för en gång skull skulle ta utsidan av huset så regnar det. Men han har hunnit med ena kortsidan och halva norra sidan av huset. Imon hoppas jag han tar övervåningen på utsidan så vi slipper ställningen. Jag tog med mig barnen och köpte ett par höst skor till dom. Innan vi åkte och köpte skorna så hälsade vi på pappa, dom har skaffat sig en hund, en samojed!! Söt är hon iaf!!! Nu har vi lyse på övervåningen i nybygget!! Guttans!!! Det fattas bara golv, byrå och vår säng. Sen är vårt nya sovrum klart!!! Glömde gardinerna!!! ;-)


Kom på igår att Tindra kan sova själv i...

Kom på igår att Tindra kan sova själv i vårt gamla sovrum, tills hennes nya rum blir klart!!! Vet inte om jag ska ta upp lite saker till henne eller om hon bara ska ha sin säng i rummet??? Man behöver ju inte ta upp allt utan bara lite så hon kan leka där tidigt på morgonen utan att behöva väcka Tuva för att hon vill leka!!


Äntligen ledig i tre dagar men dom tre da...

Äntligen ledig i tre dagar men dom tre dagar kommer springa iväg!! Idag ska vi slipa och måla vårt nya sovrum, spaklet har äntligen torkat!!! Imon hoppas jag på att vi kan åka in till stan och handla golv, lister och en dörr. Men det vet jag hur det kommer att bli med det! Tänkte köpa nya skor idag till Tuva, hon har inga höstskor alls. Ska kolla om Tindra behöver skor med, tänkte köpa min efterlängtade klocka oxå!!!


Har bara morgondagens jobb kvar sen är ja...

Har bara morgondagens jobb kvar sen är jag ledig i tre dagar, helt underbart!!! Bara längtar tills imon vid 15:30!!! Det känns rätt bra att ha börjar jobba men just nu vill jag bara vara hemma och greja med huset. På måndagar börjar allvaret, ska börja träna i Mörbylånga, det är två stycken som har gympa. Träna två gånger i veckan om jag inte jobbar kväll!!! Hoppas bara jag kan gå!! Det är så kul nu för snart är övervåningen klar!!! Två rum utan fem är klara!!!! Det går framåt!!!


Jaha då har man varit ute och gått med B...

Jaha då har man varit ute och gått med Becca och Madde. Det är mycket roligare med sällskap än gå själv. Hoppas det blir fler gånger! Jag har jobbat min första dag oxå (fast det var igår) men det kändes som man bara varit ledig över helgen fast jag har varit borta i 7 veckor!!! Insåg oxå idag att barnen behöver kläder, regnkläder och höstskor!!


Då har man varit fru i ett år!!! Tiden s...

Då har man varit fru i ett år!!! Tiden springer iväg!! Vi har inte friat så allvarligt. Dagen började med att slipa hans troférum sen målade vi rummet en gång, det blir vitt på väggarna, medans det torkade så slaktade han fyra rådjur. Sen var det dags att måla en gång till, balkarna målades och sen sattes upp. Tuva har varit för första gången och lekt med en kompis!! Hade gått jätte bra!! Till middag blev det lax- och broccolipaj med ört och romsås med ett glas vin till!!!


Svenska jävla avundssjuka!!! Kommunen rin...

Svenska jävla avundssjuka!!! Kommunen ringde idag och sa att folk hade klagat på att vi har två olika fönster på huset!!! Dom som kör förbi har verkligen inget annat att titta på, dom har heller inget liv eller inget att göra. " vi ringer till kommunen och påpekar detta så kanske dom inte få bygga mer, då har vi gjort nått för dagen". Säger bara fy faaaaannnn skaffa er ett liv bilister!!!!!!


Morgonpigga unge!!!!

img_0139 (MMS)

Morgonpigga unge!!!!


Jag är sååå sugen på en bebis till!! ...

Jag är sååå sugen på en bebis till!! Jag pratade nyss med min "kusin" och hon är oxå sugen på en till! Sitter och kolla på " livet på bb" det är ju så underbart att se, ryser i hela kroppen men samtidigt så känner man smärtan!! Man kan inte få allt!!!


Jag har varit på jakt efter en bra bok at...

Jag har varit på jakt efter en bra bok att läsa, fick ett tips på en bok. "klockan 10:31 på morgonen i khao lak" det är en man som har förlorar sin fru och båda sönerna. Har inte läst så mycket men dem verkar bra hittills. Har ett litet problem, kan man få cd-bok i iphonen?? Jag vet inte hur man gör!!! Nån som vet kan väl säga det till mig!!!


Ibland funkar

Det och ibland inte. Jag har fixat så jag kan skriva från mobilen åxå men det går bara när mobilen själv vill. Ibland har jag skrivit ett jätte långt inlägg och sen synd det inte på min blogg, sånt är sååå frustrerande. Men det är väl bara till att gilla läget??!!!!

Idag har bockjakten börjat så nu lär jag inte få se röken av min kära make. Och varje år kommer två danskar hit och jaga bock, dom kom i söndags och jag tror dom stannar till torsdag. Idag var vi och åt hos mormor, vi brukar turas om att bjuda dom på mat. Imon är det mammas tur, (tror att vi slipper detta året) Nä vi bjuder dom gärna på mat. Imon blir det mycket att göra för mig. Först ska jag gå en morgonpromenad sen vid ett ska vi äta och sen vid 16:15 kommer min morbror och hjälper oss att ta in mer gips så Mattias kan gipsa klart ett rum så han kan börja med det andra. Vill få huset klart snart. Det ska bli så skönt när övervåningen är klar, så han kan börja med nedervåningen. Hoppas bara det blir klart innan han åker till Polen och jaga, fast det är inte förrän i november men ändå... Jag ser redan huset klart i huvudet =) Hoppas bara det blir som jag vill....

Nu vill jag nog ha höst!!!! Tycker jag har tröttnat på denna tryckande värme, vill klä på mig långa byxor och tröjor. Fast när hösten har kommit så vill man ha vår!!!! Aldrig är man nöjd!!! Nähä nu ska jag gå och se CSI NY 

 


Jag har blivit kär i väggord!!! Skulle v...

Jag har blivit kär i väggord!!! Skulle vilja ha alla! Nu har jag hittar ett som jag har vunnit på tradera " God natt Dröm sött... Jag älskar dig" blev så kär i den och nu är den min, jiippppiiii vill hittar ett till Tindra. Tuva har fått med Pippi på, kommer inte ihåg vad d stod på den. Nu längtar jag bara tills huset är klart så man kan börja och fixa och dona. Mattias har gipsar klart ett rum idag så nu ska bara elektriken koma och dra elen, imon tänkte vi ta nedervåningen och kanske utsidan åxå!! Jag vill ha d klart NU!!!!!!!! Ska kolla klart på filmen innan jag somnar!!


Det funkade!!!! Hoppas bara det fortsätter...

Det funkade!!!! Hoppas bara det fortsätter så med!!!


Känns som att det inte är nån ide att f...

Känns som att det inte är nån ide att försöka med ett inlägg från mobilen, men vi gör ett försök iaf. Det har varit väldigt varmt idag, höll på att dö!! Igår grundmålade jag de sista ribbarna och idag målade jag dom gråa, nu ska dom snart sättas upp på väggen. Har varit dålig på att gå nu, gick varken igår lr idag :-( måste verkligen gå imon!!! Skärpning nu!!! Inte gjort mina övningar heller, mycket slarvigt av mig!!!!


Tindra 2 år

Igår fyllde min lilla tös 2 år!!!! Tiden bara springer iväg. Hon fick en massa presenter, många fina klädersplagg, sparkcykel, en prinsesskrona sparbössa, matta + en lampa till nya rummet, en gunga som man kan ha ute och en som man kan sitta i inne, servis med Hello Kitty, målabok + kritor och fingerdockor. Hon var jätte nöjd med sin födelsedag. Det bästa med hennes födelsedag var när hon fick bepyl (läppsyl) och klackskorna (i plast)

jag rensade lite bland hennes kläder, jag är sån att får hon nya kläder så vill jag att hon ska ha d med en gång. Så idag åkte stl 98 in i gaderoben, fast det är lite förlångt. (Helena: Nu kommer dina kläder till pass) Tindra fick en jättefin tunika av min pappa och hans fru, men det var förlitet så vi åkte in till modehuset men där fanns det bara större stl och jag tänker inte köpa som hon kan ha om 2 år. Bytte till nått annat, när vi kom hem tittade jag på internett och där fanns tunikan. Jag beställde en sån till Tuva och Tindra =)
Jag har hjälpt Mattias med huset, vi har panelat det sista kortsidan av huset, tagit bort ett fönster, satt upp värmeskydd för spotligthsen. Imon ska han sätta upp en vägg och på onsdag kommer dom och sprutisolera taket uppe =) Det händer lite här nu.... Snart snart kan man börja greja. Jag ska försöka få han till att byta sovrum, hoppas jag lyckas... Det är bara nedervåningen kvar och där är det massor att göra. Fast det går nog fort när han väl är där och grejar. Jag börjar snart och jobba, fast det är 2 veckor kvar. Längtar lite till jobbet, saknar arbetskamraterna och det sociala. Hoppas han har hunnit med lite innan jag börja och jobba.

50 års kalas

I lördags var det att packa nästa väska, Mattias och jag skulle iväg på 50 års kalas till Kisa. Dom vi skulle till hade bjudit 140 gäster, men jag kände bara familjen som hade festen. Men det var trevligt!!!! Mattias och jag sov över på ett spa, fast det var bara vi där!! Hade hela huset för oss själva ;-) Vi åkte hem vid 1 tiden på eftermiddagen. Åkte först och hämtade Tuva i Nybro hos sina kusiner, innan vi åkte hem fick vi mat och blåbärspaj. Barnen hade plockat blåbär innan på dagen och så ville dom att vi skulle ha en paj. Gulligt dom är. =)
När vi kom hem gick jag in till mamma och hämtade Tindra. Det är så skönt att vara utan barnen men man saknar dom lika fort man har lämnat dom. Måste ladda batterina utan barnen ibland, annars så orkar man inte dag ut och dag in.

Igår kom svåger och svägerskan på en visit. Vi hade en liten kräftskiva och sen på kvällen grillade vi.
jag har varit duktig gått varje dag. I söndags gick jag på rekord, 4,2 km på 40 minuter annars så tar rundan 45 minuter. Tänkte jag skulle ta en runda när barnen ha somnat =)

RSS 2.0