Varit på bio

Igår var jag och min stora syster på bio, vi såg Avatar. Den var bra, lite sorglig men värd att se. Vi pratade om att vi skulle se Snabba cash. Så det ska vi snart planera in.

Det händer inte så mycket i helgen, tycker att det är förkallt för att gå ut och gå =) fast det bruka heta finns inget dåligt väder utan dåliga kläder.

Här är det -9,0 ursch och fy vad kallt. Igår när jag kom hem var det -10. Hua...

Varit duktig

Idag har jag och barnen varit och hälsat på en kompis och hennes 6 månaders bebis. Var där i 2 timmar sen tröttnade mina barn, dom var både trötta och hungriga =) Hon bjud på en jätte god kladdkaka, fick receptet så nu har vi en i ugnen =) Tuva ÄLSKAR kladdkaka, hon skulle kunna äta upp en hel form.

Efter vi hade varit där så åkte vi till affären och handlade mat, när vi kom hem bakade jag två stycken bröd och nu har jag en kladdkaka i ugnen. Barnen fick smaka lite smet, gud vad kladdiga dom blev så nu badar dom för glatta livet och jag sitter på toalettlocket med datan i knät.

Jag och en annan kompis skulle ut och gå ikväll men gud vad det blåser och snöa ute så vi struntade i det, men på fredag ska vi ta en runda. Både hon och jag ville röra på oss så varför inte gå tillsammans?? =) Mycket trevligare då.

Jag köpte mig en ny bok i affären, Liza Marklund´s nya tänkte läsa lite i den senare när barnen har somnat och det är lugnt i huset.

Helgen gången

Förstår fortfarande inte varföralla helger ska gå så fort?!!! Jag har jobbat hela helgen. I söndags var vi och åkte pulka med ett par kompisar, men fu vad kallt. Vi grillade korv och hade det trevligt. Men jag längtar stort till våren nu, hatar att frysa. 

Pratade med min pappa höromdagen och vi bestämde att när han fyller 60 år så ska vi åka utomlands alla syskonen med respektive. Men det är 3 år kvar, den som väntar på nått gott....

Jag jobbar bara två gånger denna veckan, det är sååå gutt men nästa vecka kommer jag inte vara trevlig. Jobbar 6 utav 7!!!!!!!!!!!! JIPPI, kommer inte vara trevlig på söndagskvällen iaf...

Imon ska vi på möte om dagis, till hösten ska Tuva börjar i en 5års grupp. Herregud min lilla tös börjar bli stor nu. Få se vad dom har att säga.

Nu ska jag kolla på tv...

 


Onsdag redan

Då är vi snart i mitten av denna veckan. Idag ska barnen och jag åka och handla, sen hem och göra lunch. Efter lunchen ska Tindra vila, sen ska barnen till dagis och jag till jobbet. Efter det var dagen gången. =) Nu snöar det igen, måste vi ha så mycket snö???!!! Jag vill ha vår och varmt, är lite sugen på att åka utomlands. Mannen är också det här hemma, så det är väl till att börja spara till en resa. Nästa år kanske man kan ta sig en tripp utomlands.

Imon ska jag besikta volvon och jag hoppas verkligen att den går igenom, jag verkligen HATAR att besikta bilar.
Jag var ju på mediamark och fickade headset och det var fel på den. När jag igår skulle sätta på den och kolla om den funkade så gick den inte igång igen!!!! Jag blir galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför kan inget funka!!!!!!

Allvar imon..

Imon börjar det på riktigt, lilla skruttan ska vara på dagis mellan 6:45- 15:15. Det kommer gå hur bra som helst, intalar jag mig iaf. =)

I veckan har det inte hänt så mycket, det har varit inskolning för hela slanten men nu är det klart iaf. =( Varför ska tiden gå så fort??!!!

Idag ska vi spela bowling med mina syskon och pappa. Jag hoppas iaf att jag inte kommer sist!!! Men roligt ska vi ha... men innan dess så ska vi förbi mediamarkt, köpte en ny mobil i december med headset funkar inte, jag har fått igång den en gång. Men nu funkar den inte alls. Varför kan inget funka med en gång och så ska jag höra med dom om man inte skulle få med sig en skiva som visar hur man föröver låter och annat i mobilen =) annars så är det lugnt här. Jag har på sista boken av Stephanie Meyers alla fyra böcker, vill gärna läsa hela tiden, vill ju veta vad som händer. Ska nog fråga min kompis på jobbet hon har läst alla. =)

Full fart

Igår var det full fart hela dagen. Det började med dagis inskolning, först fick jag lämna Tuva hos gammelmormor och sen vidare till dagis med Tindra. Efter en timme på dagis var det dags att åka hem. Vi stannade till hos gammelmormor efter fikat åkte vi till bibblan och lånade lite böcker. Vidare hem och få mat i sig innan det var dags att bege sig ut igen men då åkte vi till Elvins lekland men vi åkte inte dit själva utan min kära kompis Helena och hennes barn hängde med. Båda mammorna och barnen hade roligt. Varm belv man iaf. =) Men nästa gång så ska vi testa Leos lekland. Helena säger att det är bättre, jag tyckte att det var inte så mycket på Elvins lekland. Fast vi slog ihjäl 3 timmar där =) 

När vi kom hem så var maten nästan färdig och klockan hann bli 17:45 innan vi satt vid bordet och åt. Oh sen helt plötsligt var det lägg dags för barnen. och man själv kunde slapna av lite. 

Idag var det dags igen för inskolning, det var längre idag på dagis till 11:30. Tindra springer in och börja leka direkt, hon leker mest med dockorna. Snart ska man till jobbet =( men jag jobbar bara två kvällar denna veckan ska inte klaga. =)  

Söndag

Då var det redan söndag. Jag ska jobba kvällen idag, sen har jag gjort min helg för denna gången.

Herregud vad det blåser ute idag. Och jag som tänkte gå en runda, men det skiter sig nog. Vill inte dra ut lillan i stormen =) Jag sitter och försöker få in lite musik i min mobil som jag kan lyssna på när jag är ute och går. Men det vill sig inte. Och sidan som jag laddade ner för igår funkar inte idag. Kontsigt!!!! Tänkte åka till bibblan imon och kolla om ljudböcker. Få se om jag få över den i mobilen. =) Hoppas hoppas. Jag fick med mig en headset men jag vet inte hur jag få det att funka. Tror ni man har hummen mitt i handen?? =) Blir galen när inget funkar eller så kan jag inget. Igår kunde jag iaf gå ut på internet på mobilen. Grattis Petra!!!!!!

En kompis och jag bestämde att vi skulle till leklandet i Kalmar imon på en date. Men barnen vet inte om det ÄN. Säger det imon =) När jag kom hem igår så fanns det bara ett barn hemma. Den andra följde med farmor och farfar hem efter korvgrilningen. Hon sov över där med så nu har vi bara Tindra hemma men fortfarande full rulle. =)

snöar

Det började igår med att snöa och höll på hela natten, hela dagen idag fast nu har det slutat. Men det ska fortsätta imon och på lördag med. Undra hur mycket vi kommer att få när det har slutat snöa. Jag tippar på massor =)

Idag var det första inskolningsdagen för min lilla tös, det gick bra. Vi var inne i 30 minuter sen skulle dom gå ut. Ska dit imon med mellan 9-10 och sen hela nästa vecka med. Efter inskolningen åkte jag och Tindra till en kompis, vi spelade wii och pratade en massa. Tindra lekte med hennes bebis eller bebis är han väl inte 9 månader är han. Men så söt. hihihi.

Jag har varit duktig nu i två dagar, varit ute och gått och sen gör jag mina sit-ups varje dag.
Har sytt en kappa till köket, har abra en kvar men den tar jag imon. Blev lite trött i huvudet =) Är inte van att sy och greja. hahahaha. Men snyggt blev det. Inte lätt heller med två barn som ska hjälpa till.

 

 


En ny vecka

Då var man igång igen efter tre dagars ledighet. Det har varit rätt skönt.

I lördags så åkte jag och barnen in till stan för att kolla på när pappa spelade bowling, när han var klar med matchen gick vi till mc donalds och sen åkte barnen och jag hem. Vid 4 tiden skulle vi vara hos svärföräldrarna på mat, med resternade av hans syskon. Det blir ett hilma liv med 5 flickor som har olika viljor =) Mina barn somnade nästan med en gång. =) Jobbigt att leka med kusinerna. =)

Igår var jag, Tindra och svägerskan med bebis på Ikea, blev 800 kr fattigare. =) Köpte kappor, glas, stekpanna och lite till.
Så imon ska vi ner till mormor och sy gardinerna. Idag har jag städat bort julen, blev lite trött på den. Har bara granen kvar =) Men den åker imon. Gud vad ljust och fint det blev här hemma nu, innan var det så mörkt. Roligt när man få plocka fram julstämningen men ännu roligare att plocka unden den.

Snart ska jag läsa lite tror jag om man orka, har jobbat ikväll och jag börja känna tröttheten komma.

Nytt år

Då är det 2010 idag. Igår firade vi själva, jag hade jobbat dag och var trött. Detta år ska bli ett bättre år hoppas jag =)

I måndags var jag hos vetrinären med Alfons, hon sa att det var tvunget att sys, i onsdags var vi tillbaka kl 8 på morgonen. Alfons skulle stanna till halv 5 men dom ringde halv 1 och sa att han pep och ylade så dant, dom undrade om jag kunde hämta honom tidigare =) hihihi.

Jag jobbade onsdags kvällen och igår på dagen. Nu är jag ledig i tre dagar. Vi vet bara inte vad vi ska hitta på idag, jag skulle vilja ha nya gardiner i köket. Imon ska jag och barnen in till stan, tänkte köra runt ikea och kolla om dom ha några fina gardiner.

 

 


RSS 2.0