Helgen slut

Fattar inte varför helgerna tar slut så fort. Denna veckan har jag massor att göra, jobbar måndag tisdag onsdag lörsdag söndag och måndag. Jag ska hinna med att klippa mig =) baka tårta, handla och städa??!!! Vet bara inte när jag ska hinna med d??? Så jag har att göra, kommer inte att bli sysslolös. Hoppas bara att min kära man hjälper mig lite =)

I helgen har vi haft det bra, i fredags var våra kompisar här. Mycket trevligt, men det är ingen bra dag att träffas på alla trötta och vill bara vara hemma =) Men det gick bra, vi hade det trevligt.

Igår var vi först hos Milena, Mattias gjort nästan klart deras badrum och jag gosade bebis. När han var lar så åkte vi in till stan, barnen behövde skor. Köpte 4 par, ett varsit par till barnen och två par till MIG!!!!!! Så nu få gärna våren komma. Nu är vi rustade.

Idag har barnen varit på kalas hos deras dagiskompis. Efter det gick vi till mormor, maten stod på bordet när vi kom =) Man tackar ju inte nej till färdiglagade mat!!!!


Fredag

Ja då var det fredag igen, herre gud veckan har bara flygit fram. Har tyvärr inte tränat denna veckan, i måndags jobbade jkag kväll och igår var mattias hos sin syster, han kom inte hem förrän halv 9.
Idag ska det bli ett underbart väder, hoppas bara man hinner ut en stund idag.
Idag kommer sotaren mellan 11-14, varför ha såna tider?? Jag har kanske annat att göra än att gå hemma och vänta på honom. Få se hur jag gör idag, men det ska göras än del idag. Städa och handla, sen ikväll få vi gäster. Och då ska det ju vara snyggt här hemma. Kan man få snyggt hemma om man har tre hundar och två barn????? En stund kanske men sen är det lika skitigt igen.

Nä det är väl dags att sätta igång med nått!!! Kanske städningen. BLÄ så tråkigt...
Är ledig i helgen, underbart!!!! Natten till söndag ska vi ju ändra klockan, dra fram den en timme. Snart är vi inne i APRIL!!!!!!!!!!

Underbart

nu hoppas jag verkligen att våren ha kommit =) Jag klädde på mig och barnen och gick en runda. Skulle uträtta lite ärende. Har ingen lust alls att jobba när det är så här fint väder =) Det är bara att se glad ut och göra d. Efter jobbet tänkte jag sola igen, hoppas bara jag slutar vid 9 så hinner jag d, vill ju inte ligga det efter halv 10. Jag är lite känslig =) Innan hinner jag inte, ska lämna barnen 14:15 och jag börjar halv 3.
Behöver snart inte fusksola, nu har ju den riktiga solen kommit fram. Gud vad jag har längtat efter den.

Det börjar närma sig den stroa dagen, undra hur man ska hinna med allt innan??!!!! Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom torsdag och fredag. På torsdag ska jag till frissan och snygga till mig =) Vad jag har längtat, vet inte hur jag ska göra denna gången, hoppas frissan har ett förslag. =)

Nä nu ska jag gå ner i källaren och kolla om tvättmaskinen är klart. Den har fått ett eget liv, centifugerar när den känner för det, så man få sätta igång en extra centifugering varje gång man har tvättat, hoppas den går sönder snart så vi kan köpa en ny. Och då ska vi ha den uppe!!! Vill inte gå ner i källaren längre, iaf inte på vintern...

 


Helg

Jaha då var det fredag och för min del är det jobbar helg =( Fy det går alldeles för fort dom helgerna man är ledig, men men det är bara att "gilla läget". Idag har vi varit och handlat, jag fick ett ryck och bakade morotskaka men den smakar inte som det brukar. Hade ingen kanel hemma, men kan det göra en sån skilnade att inte ha d?? Det ska bara vara 1 tsk kanel. Tänkte baka lite till innan den stora dagen är här =)

Det känns som jag gör inget annat än att dammsuga. Gör det varje varannan dag. Fy vad jag är le på d, ingen annan gör ju det. Snön har smält undan rätt så bra nu. ÄNTLIGEN!!!! Hoppas bara inte att det blir nått bakslag.
Imon tänkte jag sola lite innan jag ska börja jobba, solade förra veckan har fortfarande "sol ränderna" kvar!!!! JIPPI!!!!

Jag blir så trött, det händer inget med min vikt går varken upp lr ner. Vill gå ner 5 kg iaf. Jag gör nästan allt käns det som, tränar 2 ggr i veckan, äter mindre och rör på mig. (fast det har varit lite dåligt med det nu) Tänkte jag skulle gå till jobbet imon och på söndag. Nu ska jag banne mig gå till och från jobbet och träna 2 ggr i veckan, dom övriga dagarna gör jag 60 sit-ups och 10 armhävningar. Tänkte träna tills det blir sommar och det tar slut. =) och sen köra igång igen till hösten.

Ha det så bra i helgen, jag kommer att tillbringa min helg på jobbet =)

 


Onsdag 17 mars

Ja då var vi redan i mitten på denna vecka, tiden går fort när man har roligt.
Idag har jag varit och provat kläder till jobbet. Det blev en ljusblå klänning och en svart tröja. Nu ska ja gbara ha ett par snygga byxor och dom ska helst hålla =) Mina går sönder i grenet.
Igår kom vi hem vid 19:15, var hos Milena hela dagen. På eftermiddagen kom Mattias, han grejer med deras badrum. Vill att det ska vara klart nu så slipper han åka till färjestaden varje dag.
I övermorgon är det 2 veckor kvar tills man blir 25 år. Och månaden efter får vi börja med utbygget. JIPPI!!!! Snart har lillan ett rum, hoppas bara man få sova bättre =) Vill börja greja och köpa nya möbler till barnens rum och vardagsrummet. =) Bara längtar tills det är klart. I år har jag 7 veckors semester, det ska bli underbart skönt... Jobbar veckan efter midsommar sen är jag ledig.

Jag bara längar tills våren kommer!! Snön har smält rätt bra nu idag, hppas att det forsätter så. Imon vankas det jobb, ska gå till jobbet tänkte jag. Hoppas bara det inte regnar.


Ledig dag

Igår var det en jobbar dag, mycket tråkigt men det ska ju också göras, pengarna ska ju komma in från nån stans. Igår var jag också på min 4:de träningsgång, mycket duktigt av mig. Jag ska banne mig åka 2 ggr i veckan, annars så händer det ju ingenting.

Snart ska vi till Milena och träffa hennes bebis. Min kusin kusin kommer också med sin, har inte sätt henne sen hon var 4-5 veckor och nu är hon 9 månader =) Tiden går fort!!!!!!

Ska bara plocka undan här först så jag slipper det ikväll. =) Nä dags att byta blöja och förtsätta med plockandet.


Söndag 14/3

Jag har varit duktig denna veckan, tränat 2 ggr och sen varje gång jag jobbar går vi både till dagis och jobbet. Men jag känner inte av att om det har hänt nått =)
Igår hade vi en heldag med svägerskan och hennes bebis. Vi var i Nybro på klädparty, köpte en varsin tröja till barnen och ett par byxor till mig. Så nu är jag lite fattig igen. =)Men men det re sig nog =) Det var en mycket trevlig dag.

Vilka bra låtar det som var med i melodifestivalen och rätt låt vann. Jag är lite förbannad på Let´s dance eller svenska folket varför dom inte röstade ut Willy?? Molly är ju betydligt bättre än Willy men hon fick åka hem. Och veckan innan så åkte Stefan, fattar inte varför dom röstar på honom. Willy går ju bara runt han dansar inte. Så nu ska jag inte se det mera. Punkt slut!!!!

Idag ska vi inte göra så mycket bara vara hemma. Imon är det jobb igen.

Tisdag 9/3

Just nu håller jag på att baka till min födelsedag. Tänkte göra det innan så slipper jag det längre fram =) Fyller om 3 veckor =) Tänk att man är 25 redan. Jag har hunnit med en massa, har två barn, tre hundar, ett hus, har gift mig och allt är bara helt underbart. =) Nästan just nu är barnen sjuka men imon ska dom till dagis dom har varit hemma i en vecka =( så nu är det spring i benen. Det snoras bara här och lite hosa. Men annars så är dom pigga, kanske lite för pigga hahahaha.

Jag har varit duktig nu, börjat träna har varit två gånger =) Men bra gjort av mig. Tänkte gå två gånger i veckan och sen försöka ta en promenad om kvällarna. Få se hur det går, vill ju gärna vara lite snygg till sommaren. Vill inte skämmas över mig själv och att min man inte behöver skämmas han heller =) hahahahaha nä så allvarligt är d inte men ta man inte tag i det så kan det bli värre. (Vet att han älskar mig hur jag än ser ut)

Nu har vi bestämt oss hur vi ska göra, vi ska bo kvar men bytta ut. Ritningarna är klart och inskickade till kommunen så nu väntar vi bara på att bygglovet ska komma. Och att det ska bli klart, vill att våren och sommaren ska komma. Jag längtar!!!! Vilket härligt väder det är idag och jag är inne och bakar. =) Men ska gå ut snart..

SNÖ!!!!

Jag hatar snö!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill ha VÅR!!! Varför ska det snöa??!! Vintern kommer ALDRIG att försvinna. =(

Idag har vi varit hos ett par kompisar, barnen har lekt och vi mammor har snackat skit. Nu har jag bestämt mig hur min semester ska se ut. Jag får ju inget svar av min man hur han ska ha semester så nu skiter jag i honom. =) Ikväll hör och häpnar jag ska TRÄNA!!! Hihi, det blir easy line!! Det är en cirkelträning, styrka och kondition =) Kommer vara DÖD när jag kommer hem. hihiJag och en kompis ska träna två ggr i vecka. Nu ska överflödet BORT!!!


Fint väder

Att man kan få fint väder två dagar i rad!!! Det är ju underbart, men det ska vara plusgrader så snön försvinner. Få väl glatt vänta ett tag till =)

Jag och en kompis har betstämt oss för att gå på gympan i mörbylånga 2 ggr/ veckan. =) Både hon och jag är trötta på det överflöd som finns på våra kroppar =) Imon ska vi gå första gången, börja kl 19. Så nu ska jag bara leta upp kläder som man kan ha på gympan. Jag är faktiskt sugen på att göra nått, inte bara sitta hemma och glo.
Igår var det exakt 1 månad kvar tills jag fyller ÅR!!!!! Jag älskar att fylla år, få en massa paket. JIPPI!!! Vet bara inte vad jag ska önska mig?!!! På skärtorsdagen ska jag klippa mig och färga håret, ill ju vara snygg på sin 25 års dag. =) hihihi

Barnen och jag ska inte göra så mycket idag, bara ta det lugnt. Vi ska ner till ICA och köpa sista filmen med Stieg Larsson. Luftslottet som sprängdes. Och sen tänkte jag köpa den nya kladdkake kexen, alla säger att dom är god, måste ju testa en innan det nya livet börjar =)

Ha en bra vårdag!!!!

 


Gardinerna!!

Det är nån som har tjatat på mig att jag ska lägga upp bilder på gardinerna som jag har sytt själv. Nu kommer dom HELENA!!!!!!!!!!!!!!



Köks fönstret

Tuvas rum

Hall fönstret



Uppe



Vårt sovrum


RSS 2.0