Marknad

Igår bar jag och en kompis iväg till Algutsrums marknad med barnen. Vi var redan där vid 9, då var det inte så mycket folk men när vi skulle åka hem kom det en massa och man kunde knappt gå där med barnvagn... Hatar när människor bara stannar mitt iväg och sen står dom där som idioter och inte flyttar sig. ÅÅÅHHHHHHHHHHHH
Det var inte så mycket känningar... Vi köpte en väska, strumpor och godis.
Varmt var det med och trötta barn hade man. Men det gick ändå bra.

Idag jobbar jag ikväll, börjar om 4 timmar och 20 minuter =) JObbar 6 dagar nu på raken men sen är jag ledig 4 och då ska vi bege oss på semester... GUTT!!!! Hoppsa bara det är fint väder..
Barnen var hos farmor och farfar igår när jag jobbade, Mattias är och skjuter gris IGEN.. Men snart börjar jakten igen.. ÅHHHHH säger jag, då få jag tänka på hur jag lägger mitt schema för han ska ju jaga!!!!!!! Kan han inte hittan nån annan hobby =)

Nä nu ska jag plocka lite här,min kära lilla tös har stökat ner... =)
Saknar min älskling....

Funderar

Jag har redan börjat fundera på vad jag ska ge min älsking i present när han fyller 30 år... Han gör det i september, det är väldigt svårt att komma på vad han vill ha. Men jag har nog kommit på vad jag ska ge honom. (Kan inte skriva det för han läser här ibland)... Få börja spara till hans present =) Kommer att bli väldigt dyrt känner jag. =) Men men man fyller bara 30 en gång och jag vill att han ska komma ihåg sin 30 års dag.

Idag har jag solat lite men det är så varmt, jag klarar inte av när det blir för varmt, vill gärna att det ska flekta lite. Så man inte känner av att det bränns på kroppen. hihihi.. Har tagit lite kort idag på Tindra när hon går med lära-gå-vagnen, dom är fortfarande i kameran men det kommer.

Vi kan se havet härifrån vårt hus och det är precis bleke (vindstilla).. Man blir väldigt sugen på att bada i havet då. Bad Mattias sätta upp poolen idag, få se om han gör det ikväll när jag är på jobbet, kanske man kan bada imon i den.. Ska ju bli fint väder imon med... Underbart!!!!!!!!!!!!!!
Pratade med pappa idag och hans sa att det ska bli fint väder nu framöver och det ser jag fram emot, vi ska semestra och man vill ju ha fint väder då.. Iaf för barnen så dom kan bada och vi föräldrar kan SOLA... Jag bara längtar tills det är dags att ta vårt pickochpack å dra.......

Midsommar!!!!

Idag är det midsommardagen, vi ska åka upp till Borgholm och gå lite där. Ska åka dit med min kära svägerska och hennes familj. Älskar dom massor!!!!

Igår hade vi hur trevligt som helst. Vi satt hemma själva och sen åkte vi ner till Haga Park så Tuva fick dansa lite. När kl var 13, så öppnade sig himlen och det vräkte ner regn, men sen när vi skulle åka så regnade det inte alls.. Men vad är en midsommar utan regn???!!!!! Vid halv 5 åkte vi till kompisarna där vi skulle fortsätta att fira midsommar. Vi tackar så hemskt mycket för kvällen igår =) Vi var hemma igen 01:00 med trötta barn. Det var inte så mycket gnäll på barnen, Tuva trillade en gång på skrapade upp knäna men sen var det ingen fara med det.

Vi lekte lite senare på kvällen, sen avslutade vi med brändboll. Det var år och dar sedan jag spelade det men skit kul var det. Man ska göra lite fler sånna lekar, varför ska karlar vara så tävlingsinriktade??!!! Men roligt var det iaf...

Tack än en gång för en trevlig midsommar. Ni vet vilka ni är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solat

idag har kag legat i solen hela dagen, iaf tills Tuva skulle hämtas på dagis... Så tre timmar låg jag där, sen blev det molnigt.. Läser en sån bra bok just nu, Anna jansso. Vill bara inte sluta läsa den men två små barn kan inte roa sig så länge själva...

Har badat barnen nu, så den stora ska gå och lägga sig nu.. Hon står nere och gnäller lite... Men det är inget ovanligt..
Har tagit tag i mitt liv igen.. Så nu ska kilona bort =)

Ska lägga Tuva och byta blöja på den andra...

Bara 1 kväll kvar

sen är jag ledig i två dagar.. Åhh så skönt.. Fast det har ändå gått fort.
Det har inte hänt så mycket, utan att jag har jobbar.. Mattias och barnen var och hälsade på mig på jobbet igår.. Trevligt!!! När dom hade gått så ville man att klockan skulle gå fortare..

Idag har jag dammsugar och plockat undan lite, fast det gör man ju varje dag iaf.. =)
Det händer inte så mycket i våran lilla familj.. Allt bara flyter på!!!!

Varje gång jag jobbar kväll så slutar jag klockan halv 10 men ikväll slutar jag klockan 9... Så skönt.. Fast det gör mig inget att gå till halv 10 men nån gång vill man ju gå lite tidigare.. Iaf på sommaren =)

Nu har min "kusin" fått en tjej.. Ska hälsa på henne senare när det har lugnat ner sig.. Måste ju få gosa lite bebis... =)

10 månader

jag kan inte fatta att Tindra är 10 månader (igår) redan, fy vad det går fort. Vi var på kontroll igår och hon ligger under strecket och jag som trodde att hon hade gått upp massor. Men det var ingen fara med min lilla tös... Hon väger 8,9 kg och 72 cm lång. Hon har vuxit 5 cm på ca 3 månader. Jag jämförde Tuva och Tindra, när Tuva var 1 år så vägde hon lika mycket som Tindra gör nu.

Idag har jag tvättat 2 maskiner. Det är bäst att passa på nu medans det är uppehåll =)
Ska jobba ikväll åxå. Jobbade igår. Men imon är jag ledig men sen har jag 5 dagar/kvällar framför mig... Kan fortfarande inte fatta att det snart är midsommar... Tiden bara springer iväg...

Ölands djurpark

Vi var där igår, men fy vad kallt.. Kunde ha klätt på oss mer kläder. Trodde inte att det var så kallt, men men. Den enda som hade det varmt var TIndra =) satt i vagnen med filt och handduk. Vi var där vid 10 och åker därifrån vid 2. Men man kan ju nästan djurparken, jag tycker inte att det är värt att betala 300 kr/ person och sen om man ska gå in till piratlandet så koster det 100 kr extra. Men min lillebror var snäll och fixade från hans jobb, 100/biljett. Skit billigt. Kommer bilder sen, kan inte ladda in dom i datan...

Idag har vi varit och röstat, kan ju inte komma och gnälla sen när man inte ens har försökt att säga vad man vill.
Behövde aktivera Tuva så hon fick cykla. Den dära cyklen är bra.. =)

V 24 kommer att bli en jobbig vecka. Jobbar måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag... ÅÅÅHhhhhhhhhhh men det blir pengar.. Sen är jag ledig i 2 dagar jobbar 1 ledig 2. Rätt skönt schema sen.

Håller på att få lite spunk på mina barn idag... Tindra få inte vara med alls... Så nu få jag ta henne...

Gnälligt

Här hemma är det gnälligt, Tindra är förkyld och alltmänt gnällig... Det är inte roligt med sjuka barn, Tuva och jag är också förkylda men det är på tillbaka vägen.. Idag har vi varit på köpstan och handlat lite mat.

i helgen är jag själv hemma med barnen, Mattias ska hjälp nån med ett slakthus och snickra på det. Så på söndag kommer han hem. Jag började tänka efter när vi blev tillsammans och jag kom fram till att det är 7 år i år... Herregud!!!!!!!!! Vart har tiden tagit vägen... Fy vad fort tiden går... Min svägerska sa att dom hade varit ihop i 15år...

Måndag

Nu har jag jobbar klart mitt 6 dagars pass, jobbar bara onsdag och torsdag denna veckan, skönt!!!! Men nästa vecka jobbar jag 6 dagar igen... Men men har man gjort sitt schema så, får man skylla sig sjölv =)

Idag ska vi städa och vi kollar på mamma mu igen... Undra i vilken ordning... 3000???
Det blir nog en tvättmaskin också, få passa på medans det är fint väder... Men det är inte lika varmt som det var igår.. Och då var jag inomhus, JIPPI!!!!!!!!!!! Men jag solade lite när jag kom hem.

Det blev en liten rabareber paj på kvällen... MUMS...

RSS 2.0