Igår vi och handlade mat så nu har vi ma...

Igår vi och handlade mat så nu har vi mat igen, undra bara hur länge det räcker?! Idag hade vi besök av Becca, Neo, Madde och Lee. Dom tjatade på mig att jag ska med till Ullared, bestämde mig ikväll att jag ska åka med få umgås med kompisarna och shoppa!!!!!!! Sånt tycker vi om. Imon ska jag shoppa på Ikea med Helena!!!


Tisdag och den tråkigaste dagen på hela ...

Tisdag och den tråkigaste dagen på hela veckan! Inget att se på tv och kallt är det med!!! Barnen och jag åkte till köpstan och handlade så slipper vi det imon :-) det är inte lätt att handla med två olydiga barn. Men jag fick med det mesta. Vi hoppade in på hm och pm. Blev en massa inhandlat!!!!


Jaha då var det måndag och första arbet...

Jaha då var det måndag och första arbetsdagen utav sex är gjord. Hittade tuvas gamla kläder igår så nu har tindra kläder i massor!!! Mattias har gipsat klart tuvas rum, tror han sätter upp tindras vägg, hoppas det iaf!!! Idag fick jag ett mms av min kompis, hon har fått en tös, så söt!!! Suget av en bebis kommer mer och mer men vi ska vänta i tre år till. Kan gosa med andras. :-) vädret ute är ingen höjdare!! Har hösten kommit nu??


Idag är det söndag och helgen snart gån...

Idag är det söndag och helgen snart gången. Jobba alla dagar utom onsdag nästa vecka. Jippi!!! Igår var vi först på 7 års kalas och sen vidare till ett par kompisar på middag. Snart ska vi till lillebror. Undra om min kära man ska gå upp snart?? Igår när jag skulle ha sovmorgon så väckte han mig vid åtta och sa art han skulle iväg på jakt. Det var min sovmorgon!!!!!!!!!! En timme extra, nu sover han bakfull men han ska ut o snickra, skulle ha gjort det igår men det blev inget!!!! Ska dra upp han nu, varför ska han få sova inte jag, rättvist ska det vara!!!!!!!!


På dagens schema stod det bröd bak och s...

På dagens schema stod det bröd bak och städning, men det blev inget utav det. Vi åkte till Helena ist!! Mycket roligar än bakning och städning. Vi gick runt i läckeby med varsin glass och sen besökte vi en lekplats. När vi kom tillbaka så åt vi lunch på deras trappa!!! Kunde inte bli mer perfekt, solen lyste och mycket trevligt sällskap!!! När vi kom hem så gjorde jag lasagne. Nu sitter vi i soffan och kollar på bompa, Mattias jobbar över idag, vi har lite lugnt just nu :-)


Idag har vi varit på Skälby men fy vad kal...

img_0222 (MMS)

Idag har vi varit på Skälby men fy vad kallt det var, men barnen fick leka en stund iaf. Igår var svärföräldrarna här och svägerskan en stund. Mattias gjort klart tuvas nya rum så nu ska han gipsa rummet. :-) sen ska han gå vidare till tindras rum!!! Jippi!! Nu går det undan. :-)


Detta var helt underbart att äta!!!! Få bl...

img_0217 (MMS)

Detta var helt underbart att äta!!!! Få bli en gång snart igen! Vi har inte gjort så mycket idag, jag har tagit min runda och gjort mina övningar. Annars så ha det varit lugnt!!!


Var duktig på morgonen idag, tog mig en p...

Var duktig på morgonen idag, tog mig en promenad innan frukost!! Det var blåsigt och kallt men uppfriskande! Om två timmar ska vi på ett års kalas, barnens minsta kusin ska ha sitt ett års kalas. Måste städa lite nu innan vi ska åka, vi ska hinna rösta oxå! Det blev lite mycket just nu!! Haha


Alla dagar denna veckan har lillan vaknat ...

Alla dagar denna veckan har lillan vaknat vid sex på morgonen och då är man ingen människa, tycker att det är lite tidigt kl sex. Så idag skulle vi iväg vid halv nio och då sov lillan längre, typiskt!!! Men men vi kom iväg i tid. Vi åkte till lilla Bullen det är en öf i norrliden. När vi kom dit så satt min jobbar kompis som har fått barn, han är 17 dagar. Så söt!!!! När man såg honom så blev man super sugen på en bebis!!!! :-) nu ska jag se bee movie!!


Jaha då var det torsdag igen, snart full ...

Jaha då var det torsdag igen, snart full fart mot helgen och det kan jag säga att full fart det kommer vi ha i helgen. Lördag ska vi på ett års kalas och på söndag ska vi tull mormor och äta kroppkakor. Mumma!!! Har en veckas ledighet framför mig!!! Underbart. Nä herregud nu skriker barnen i badkaret!!


Dom hör balkarna satte jag och Mattias upp...

img_0212 (MMS)

Dom hör balkarna satte jag och Mattias upp idag. Det blev mycket bättre än innan, nu ser det inte så tomt ut i rummet. Det fattas bara två sängbord och två lampor sen är vi klara!! Elektriken var här och kollade på nedervåningen så nu ska vi bara köpa grejer, sen är det fritt fram och komma och koppla och greja. Håll tummarna nu att det snart Mattias kan börja snickra. Om en månad kanske vi kan börja greja i barnens rum!!!! Jippi!!!!


Min kompis frågade mig om jag vill vara m...

Min kompis frågade mig om jag vill vara med i en bokklubb, varför inte!!! Man är 5-6 st träffas en gång i månaden tills man träffas nästa gång ska man ha läst ut en bok som en person har bestämt och man träffas hemma hos den, äter middag och pratar om boken. Hinner man inte läsa ut den så får ett straff, typ köpa två lotter eller nått. Jag tycker det låter spännande, men just nu är det bara min kompis och jag, hoppas hon hittar fler personer snart. :-)


Igår var vi i stan och handlade en rullga...

Igår var vi i stan och handlade en rullgardin, handtag och nån list till kablarna. Idag har vi varit ute hela dagen, rensar bland bräderna, målat lite och satt dit en dörr. Så nu slipper bilisterna klaga på den runda dörren!!!! Imon blir den jobb, en lång dag framför mig 7-17. Imon blir det hårda bud, just nu känner jag mig tjock och inte alls fin!!!


Har idag varit på maxi och handlat med ha...

Har idag varit på maxi och handlat med halva familjen Jessen. När vi var klara så åkte till mc donalds och nästan njöt av stillheten och lugnet. Men innan vi åkte in till stan så grejade jag lite med blommorna här hemma, bytte vasar, klippte blommorna och vattnade. När klockan närmade sig tio åkte vi ner till banken, vad människor kan vara otrevliga och tjuriga!!! Åker aldrig mer ner dit!! När handlingen och lunchen var klar åkte vi hem, packade upp varorna och sen dammade jag hela huset. Så det skulle lukta gott när min kära man kommer hem!!!!


Jaha då har man en ledig helg framför si...

Jaha då har man en ledig helg framför sig. Ska bli hur underbart som helst!!! Häromkvällen gjort Mattias och jag klart huset utvändigt, så ställningen är borta nu! Men det ligger fortfarande bräder kvar i trädgården. Men men det måste vi ta bort innan snön kommer :-) imon ska åka och handla, ekar lite i vårt kylskåp!


Detta ser man innan man går och lägger sig

img_0204 (MMS)

Detta ser man innan man går och lägger sig


Huset är nästan klart. Bara takpannorna kv...

img_0205 (MMS)

Huset är nästan klart. Bara takpannorna kvar!!


Då har jag gjort min helg, dagen idag på...

Då har jag gjort min helg, dagen idag på jobbet har gått jätte sakta! Mattias och barnen har varit på Leos lekland, ville oxå vara där men Helena vi få ta en dag där igen!!! Tindra hade varit helt galen där ;-) vi har satt upp tv:n i sovrummet och jag har satt upp gardinerna. Nu fattas det bara nattduksbord och sänglampor. Det kanske finns lantliga nattduksbord, Ikea är bra men inte roligt att ha hela huset som Ikea!! Nä nu ska jag sätta in en äppelpaj i ugnen!!


Gardiner har kommit upp nu!!!

img_0197 (MMS)

Gardiner har kommit upp nu!!!


Kanske lite bättre

img_0193 (MMS)

Kanske lite bättre


Man ser inte så bra

img_0194 (MMS)

Man ser inte så bra


Igår när jag kom hem från jobbet så ha...

Igår när jag kom hem från jobbet så hade min älskling gjort klart vårt sovrum ;-) så det var bara till att plocka isär sängen och flytta in!!! Tindra sover kvar i vårt gamla rum med alla verktygen, stackarn!! Men natten gick jätte bra, hon vaknade en gång och sa att hon ville ha täcket, sötnosen!! Imon är de jobb igen men när jag kommer hem sa ska vi montera upp tv:n och sätta upp gardiner och persienner. Vi kan tyvärr inte ha någon byrå får inte plats :-( men men jag få köpa två nattduksbord + snygga lampor till!!!


Fy så kallt det har blivit nu bara den se...

Fy så kallt det har blivit nu bara den senaste veckan. Man kan inte längre ha fönstrena öppna, får snart ta fram det varma täcket. Solen går ner tidigare och tidigare för var dag. Idag har jag målat målat och åter målat!!! Mattias har lagt in golvet i vårt nys sovrum och satt några golvlistor och imon ska han sätta dörren och foder, så på lördag kan vi flytta in!!!!! Jippi!!!!!! Han få dona med tv:n medans jag är på jobbet ;-) sen på måndag ska han börja med nedervåningen, det går framåt!!


RSS 2.0