Tuvas vårjacka.

img_1729 (MMS)

Tuvas vårjacka.


Tindras vårjacka.

img_4264 (MMS)

Tindras vårjacka.


Tuva och Tindra fick lika dana kläder. Lik...

img_9126 (MMS)

Tuva och Tindra fick lika dana kläder. Lika bra annars blir det orättvist som Tuva brukar säga.


Tranan kommer tydligen inatt. När jag var ...

Tranan kommer tydligen inatt. När jag var på köpstan så köpte jag ju lite grejer till barnen, dom har inte fått kläderna än men då kan dom ju få d inatt/imon. Har bara ikväll och imon kvar att jobba sen är jag ledig i två dagar. Vet inte vad vi ska göra i helgen, tror jag ska träna iaf. Är lie less på träningen, det hände inget. Tänkte ta en promenad efter lämning på dagis.


Nu har jag jobbat 1dag utav 4 :-( men det ...

Nu har jag jobbat 1dag utav 4 :-( men det går nog fort hoppas jag. Idag var jag, Helena och Lova i gårdby café och lanthandel, en mycket trevlig butik, blir fler gånger dit. När vi var klara där fortsatte vi till köpstan. Blev lite inhandling där med. Kommer bilder senare. Imon är det jobbar dag. Dags att sova!!


Nu var det evigheter sen jag skrev här. Va...

Nu var det evigheter sen jag skrev här. Vardagen bara rullar på, jobb och träning. Vi försöker få iordning i huset, det är lite kvar i renoveringen. Igår rensade vi ur källaren och tomten och slängde allt i containern. Så nu ekar det i källaren. Idag gör vi inte så mycket, väntar på att få åka o träna. Jag har gjort glass, vaniljsås och punchpraliner. Få se hur det smakar senare.


RSS 2.0