Varit på mini semester

Vi åkt i söndags eftermiddag när jag kom hem från jobbet. Slutade vid två och åkte kl tre.. Det var snabbt packat och vi glömde bara Tindras matstol. =) Vi skulle till Kisa, till våran lilla hund, gud så söt han är... Det kommer snart bilder. När vi kom fram så fick vi grillad mat nere vid deras brygga vid vattnet. Hel mysigt.. Mattias och mannen i huset åkte och jagade på kvällen/natten. Det blev en galt och en kulting. Så nu har vi mat=) GOTT!!!!!!

På måndags morgonen åkte vi till Astrid Lindgrens värld, eller vi var där 10:30. Men herregud vad folk.. Jag blev så j*vla förbannad, när man ska kolla på teater vid en scen så sätter sig inte vuxna människor!!! Nä då står man upp så ingen annan ser nått bakom.... Hade en sån lust att skrika SITT NER... Men jag fick inte d för mattias... =( Barnen köpte sig en karlsson på taket, ett paraply och en bamsen.. Mycket nöjda var dom...
På kvällen åkter vi till familjens ena pojk och åt en massa god mat... Sen skulle ju herrarna ut på jakt men vi var där iaf tre timmar...

Idag efter lunch packade vi ihop och åkte hem. Vad det är skönt att komma bort men ännu skönare att komma hem. Borta bra men hemma bäst!!!!!!!!!! Nu sitter VI här i soffan, den lilla sover i sin säng och den stora är vaken... Jag säger bara det: hur gutt som helst när man få sitta själv i en soffa utan nått barn som klänger på en... =)



Här ligger han på Tuvas tröja....



Lillan i sitt esse!!!!! Trodde att hon kunde bära dom... Blev lite galen på henne på slutet!!!




Denna fastnade Tuva för!!!! Hon är minst i gruppen.. Men ändå stark!!!

Glömde

skriva att det går jätte bra med att ha Tindra i sin säng om nätterna. Hon har accepterat att sova själv men det tar ungefär 1 timme och lägga henne. Hon har peppar peppar sovit till 04:15 två nätter i rad... Men sen ska hon upp till oss men det kan jag acceptera, ska ju ändå snart gå upp =) Men jag är jätte stolt.. Så ikväll hoppas jag att hon sover när jag kommer hem från jobbet =)

Min lilla tjej börjar blir stor nu!!! Hon går lite mer nu än att krypa... Och hon fyller om två veckor 1 år.... Blir lite ledsen!!! Redan 1 år!!! Herregud...Vill ju ha henne liten ett tag till...

Ta vara på varandra

Vi måste ta vara på varandra, livet kan vara väldigt kort. Det är inte gränare på andra sidan. Fick veta igår att grannen till oss har gått bort =( mycket tråkigt. Pratade med en kompis igår och vi pratade om att man ska vara glad för det man har. Sluta gnäll för det lilla, det är inget emot den familjen går igenom nu!!!! Tänker på er!!! Ta vara på alla nära och kära och vänner!!!

Jag har tvättat två maskiner idag så nu är tvättkorgen tom, iaf ett tag till. Igår besällde jag kläder till TIndra, hon fyller snart år.. Fy vad tiden går. Få nog överlägga hos Mattias om ett barn till =) Kanske ska skaffa en rätt snart nu när man ändå är i småbarnslivet... Väntar man längre så blir man nog bekväm . Jag är rädd för att jag kommer att bli det.

Nu är min ledighet slut =( jobbar helgen. Men efter det är jag ledig i tre dagar till... LYXIGT... Då ska vi på en mini semester. Mer berättar jag senare... Ska snart cykla till jobbet, börjar om 1 timme och 20 minuter... BLÄÄÄÄ hoppas dom är snälla mot mig ikväll =) Fast det brukar dom vara...

Letar letar

jag sitter och kollar på hemnet, har hittat tre hus som jag kanske skulle vilja ha, iaf ett. Det ligger i Elverslösa i Kalmar. Men lite för dyrt för oss som inte tjänar så mycket. Men det är precis som vi vill ha det. Ska prara lite med min kära sambo, måste ju tänka på att vi måste köra med båda bilarna till jobben.

Nämde för honom att jag vill ha en ny mobil, det var inte så populärt vill jag lova men det skiter jag i... Ska bara ha den.. Sen KANSKE jag är nöjd =) ett tag... =)

Idag har vi varit hos en kompis i Bergkvara, riktigt trevligt. Det få vi göra om. Sen åkte vi och handlade, mindre kul men man måste ju ha mat, annars dör man. Fast man dör om man äter med =)
Innan vi åkte till Bergkvara shoppade jag lite på baronen. rengörningskrämer och två tunikor.. Herregud så snygg jag kommer att bli =) Som en prinsessa....
Fick HM kartalogen idag, vad fina kläder det finns till barnen, tur att Tindra snart fyller år.... Hoppas att hennes gudmor och gudfar köper nåt fint!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snälla gudmor och gudfar hon har!!!!!! (Skillnad mot andras)
Min lilla tjej fyller om ungefär 2 veckor.. Herregud, kanske dags för en till??!!!! Ska nog vänta 3-4 år iaf... Eller vad sa vi Hanna??!!! 5år??? Kommer inte ihåg men en till ska vi iaf ha... Nä nu ska jag dra mig till sängs om en stund och läsa lite.. Har beställt en ny bok igen, vet bara inte hur jag ska få tid till att läsa!!!! Men jag tar mig den tiden bara... Varje litet ögonblick då tar jag fram boken och läser, helt underbart...

Har hittat

den mobil som jag är på jakt efter. En Samsung GT-S8300 Ultra Touch. Den ska jag spara till nu... Få se hur lång tid det tar... Men jag hoppas inte såååååå länge!!!!!

Helena jag lägger mobilen här till dig så kom nån dag och köp den =) !!!!!!!

Tangentbordet

Nu funknar inte dom tre sista bokstäverna i alfabetet. Iaf inte när jag ska skriva här, men ska jag skriva på world då funkar det. Allt är mysko. Nu få jag sitta och trycka på nått som heter specialtecken och ta fram dom bokstäver som jag ska använda. Lite jobbigt!!!!!!

Nu är jag gräsänka IGEN.. Men han kommer nog imon, hoppas jag. Han skulle iväg och jaga. Jag skulle försöka skruva ihop en barnsäng till Tindra men jag fick ge upp, gick inget vidare. Finns ingen beskrivning. Innan Mattias åkte sa han att detta klarar inte du att skriva ihop, men jag skulle visa honom. Han fick rätt!!! Jag kunde inte. Han få göra det när han kommer hem. Barnen och jag ska inte göra så mycket ikväll, bara ta det lugnt.

Igår somnade Tindra i sin säng men hon vaknade bara efter en stund, hoppas hon sover längre ikväll. Jag fick sovmorgon idag, det var gutt!!!!!!

Vet

inte hur jag fick till det i förra inlägget men hoppas att ni kan läsa ändå... =)

Försöker

få Tindra sova i sin säng, vet att det är på tiden men man ska ju inse d själv. Inatt vaknade hon vid halv 3, jag tycker att det är ett steg framåt. Fast jag har hållt på i 2 kvällar, 3:dje ikväll...

Idag har vi varit och hälsat på min "kusin", hon har fått en bebis. Ebba ska hon heta, liten och söt är hon.
Tuva är på cirkus med mamma, undra hur det går =).
Jag har varit lite duktig, har rensat lite här och där men fy vad d är tråkigt... Men mer plats får man =)

Snart ska min lilla tös gå till sängs. Hoppas att hon somnar fort så jag kan sitta i min ensamhet i soffan med en bok. Det är lyx


Ledig

Nu är jag ledig i en vecka... Gud så skönt, men det är mycket man ska hinna med då. Jag ska hälsa på en som fått en bebis, handla och bara ta det lugnt.. Undra hur jag ska hinna med d??!!!!

I torsdags kom svågern med familj och stannade till fredagen, vi gick på markenade här i Mörby tillsammans men fy fan vad varmt och trångt, vi blev inte så lång variga. Vid halv tre åkte jag till jobbet, det var man inte sugen på ett dugg när man hade gäster hemma. Men det gick bra.

Igår åkte jag och svägerskan till stan med tre barn, jag skulle köpa mig en plattång, min lugg står ut så fint när det är ny tvättat =) på kvällen firade vi Mattias morfar och sen fortsatte vi till nästa kalas. Det blev en lång dag för barnen!!!

Idag känns det som en bakfylla dag. Det åskade som bara den här hemma, blixten slog ner inte långt från vårt hus... Tycker att det mullrar fortfarande. Jag är inte vän med åskar riktigt... Jag glömde min väska hos min morbror och där i ligger mobilen, men det är ju ingen som ringer mig ändå =)
Har plockat ut en byrå från Tuvas rum, vad stort hennes rum blev nu!!!
Få väl ta och fortsätta lite med städningen =) Rensade förresten i badrumsskåpet, vad man samlar på sig en massa skit. Allt som jag inte använde åkte i soporna

Klippt mig

Idag ÄNTLIGN klippte jag mig, har väntat på denna dag sen jag bokade tid =) Det är så skönt med nya fresyrer. Jag var och klippte mig i stan, det blir nog fler gånger där. Hon som jag klippte mig hos var väldigt bra. Känner henne lite =)
Efter klippningen så gick jag lite på stan själv tills min kompis hade lunch, vi lunchade och hade det trevligt.

När jag var klar på stan så åkte jag till netonnet och köpte oss en ny dammsugare... Herregud så bra den är!!!! Helt gudomlig. Vår förra var dålig så nu är det NÄSTAN roligt att dammsuga. Det blir rent.....

Igår var vi i torpet, åkte direkt efter att jag hade slutat jobba. Grillade på kvällen och GUD så gott det är med grillmat... Hon är så duktig på att göra såser, man dricker nästan dom.. =)
Senare på kvällen så gick vi en runda allihopa, det var skönt väder ute. Tur att man har så snälla släktingar, jag hade ju glömt kläder till barnen och mig så vi fick låna.. =)

Helgen närmar sig

Jag har en fin helg framför mig, på jobbet =( men sen jobbar jag bara onsdag och torsdag sen är jag ledig i en vecka.. Det ska bli rätt skönt... Ska inte göra nått...

Igår var jag i stan och träffade en kompis. Vi hade det jätte trevligt, det var ett tag sedan vi sågs. Det var mycket skvaller som sas igår =)

På kvällen åkte vi till min morbror och grillade, var inte hemma förrän halv 12. Men trevligt var det. Tack för en underbar kväll igår och på dagen med... =)

Idag tvättar jag, vet inte om jag vågar hänga ut tvätten, men jag ska nog göra ett tappert försök. Det är typ strom här, det torkar ju snabbt då... Men regnet hänger i luften, hoppas att det inte börjar och regna.. Vill tvätta klart så slipper jag den överfulla tvättkorgen...

Nä nu ska jag gå ut och hänga upp tvätten så den hinner torka innan jag ska åka till jobbet...

Valpar

Nu har Findus tjej fått valpar. 2 hanar och 3 tikar. Fick några kort på valparna, vi har nog redan bestämt oss för en. Vi ska hälsa på dom om 3 veckor, då är dom större och sötare än nu.



Den högra har vi nog tingat, vill se den i verkligheten innan vi bestämmer oss....




Här ligger Selma med valparna...

Semester

Vi har varit på semester i Böda 4 dagar. Åkte i torsdags och kom hem i måndags. Fint väder hade vi med, det brukar vi aldrig ha när vi åker dit, i fredags låg vi på stranden och gottade oss, lördagen var det inte så fint på förmiddagen men på eftermiddagen blev det fint väder men då låg vi vid husvagnarna och solade. På lördagskvällen var vi på lammet och grisen, vi har kommit på att det går inte åka dit med 4 barn så nästa år ska vi åka dit själv. Så kanske man få lite lugn och ro. =)

Vi kom hem i måndags och då vankas det jobb igen. Igår jobbade jag och det var bara jag som var ordinarie med 4 vikarie. Herregud vad jag var trött i mina ben när jag kom hem. Det var bara 2 som hade deligering, jag sprang mellan 2 avdelningar och och ge mediciner. Det funkade det med, satte mig först kl 21:00. Det var bra att springa så för man kom åt inga kakor eller annat onyttigt.

Idag ska jag tvätta, har 2 maskiner till sen har jag tvättat upp kläderna vi hade med oss. Få se om jag orkar/har lust att tvätta. =)

Fy vad det regnar nu!!! Fast alla säger ju att vi behöver regn...
Tuva har sin kusin här och just nu slåss dom där nere... Vilka barn!!!!


RSS 2.0