Har gjort fyra dagar utav fem! Kommer vara...

Har gjort fyra dagar utav fem! Kommer vara helt död imon efter kl halv fyra!! Imon börjar höstlovet, jobbar bara tre dagar i veckan. Min kära man åker på tisdag till Polen och stannar till måndag, borta i sex dagar! Är trött på allt just nu, jobbet och hur man ser ut. Är taggade till max just nu vill jag bara börja träna och bli snygg till jul!!! Vill må bra, inte behöva skämmas hur jag ser ut!!! Just nu sitter inga kläder bra, allt är fel!!! Men det ska bli ändring!!!


Var i stan med syrran och barnen idag. Det...

Var i stan med syrran och barnen idag. Det blev en halsduk och top model inhandlat. Tuva är mycket för att pyssla, synd att top model är dyrt, vissa delar. Lunchen tog vi på Max. Innan vi åkte hem körde vi runt media makt och köpte Beck- levande begravd. Just nu kollar jag på bonde söker fru, gubben jagar och barnen sover!! Fy vad kallt det är!! Orka inte elda!! Trött är jag oxå, inte kul när barnen vaknar tidigt men man hinner massor av att gå upp i ottan!! Ska nog snart lägga mig, har lånat en ny bok, Nora roberts, roman skriver hon, brukar läsa deckare men men det går nog detta med!!!


Tuvas pyjamas

img_0344 (MMS)

Tuvas pyjamas


Tuvas tröjor från Ullared

img_0346 (MMS)

Tuvas tröjor från Ullared


Då har man varit i Ullared, gömt julklappa...

Då har man varit i Ullared, gömt julklapparna och träffat "kändisar". Fick se Ola-Conny, Morgan och Boris och han som kör kundvagnar. Vi var sex stycken tjejer som åkte kl 03:00 till Ullared igår. Hade skit kul både dit och hemresan, det var roligt att shoppa åxå men jobbigt när det så mycket folk. Köpte kläder tuva inget till tindra, hon har så mö kläder måste hinna använda det med. Två stora julstjärnor (100cm) det blev inget onödigt köp, förutom godiset  tuva blev glad för kläderna, kommer kort snart. Idag har jag känt mig som om jag har festat i tre veckor, är väldigt nöjd med gårdagen!! Måste göra om det snart!!


Denna söta luciaklänning ska Tindra ha!!

img_0334 (MMS)

Denna söta luciaklänning ska Tindra ha!!


Fodrade regnkläder till båda barnen!

img_0330 (MMS)

Fodrade regnkläder till båda barnen!


Tuvas nya overall

img_0329 (MMS)

Tuvas nya overall


Då har man suttit i bilen i två timmar!!! ...

Då har man suttit i bilen i två timmar!!! Nu är vi på väg till Ullared!!! Äntligen!!


Denna ska inhandlas på Ullared. Helena vil...

img_0314 (MMS)

Denna ska inhandlas på Ullared. Helena ville att jag skulle köpa två såna här. Fundera på en själv!! Den är snygg 


Dessa skor har vi fått av min bästa kompis...

img_0313 (MMS)

Dessa skor har vi fått av min bästa kompis Helena!!!! Tack kära du!!


Är helt slut i huvudet!!! vet inte vad so...

Är helt slut i huvudet!!! vet inte vad som har flugit i barnen idag, dom har varit odrägliga!!! Skrikigt och brÃ¥kat hela tiden!  men det ska bli skönt nu tre dagar framöver för då är det dagis varje dag  Tindra frÃ¥gade idag när vi skulle till Leos lekland, sötnos. Tycker att klockan kan gÃ¥ fortare sÃ¥ det blir lite tyst här hemma 


Sängbordet!

img_0306 (MMS)

Sängbordet!


Dagens aktiviteter var Leos lekland. Vi va...

Dagens aktiviteter var Leos lekland. Vi var där vid tio, först var vi oxå :-) lagom med folk ( knappt några) åkte den stora ruschekanan x antal gånger, lär ha träningsvärk imon, använda alla musklerna när man lekte idag. :-) jobbar helg har jag framför mig. Jobbar tre dagar framöver. Men på fredag åker jag till Ullared!!!


Vi ska snart bege oss, först ska vi lämn...

Vi ska snart bege oss, först ska vi lämna en mobil till Mattias, sen banken, bibblan och till sist lämna barnen på dagis. Jag ska vidare in till stan ska träffa en arbetskamrat och gosa med hennes bebis!!!!! Vid tre ska jag jobba :-( men men det går nog bra. Fast jag vill inte!!! Nä nu ska vi klä på oss så vi hinner med allt innan barnen ska till dagis


Vilket underbart väder det är idag. Tuva...

Vilket underbart väder det är idag. Tuva är hos gammelmormor och Tindra har sovit i vagnen ute, vi har bytt fönstret, så nu hoppas jag att dom inte klaga!!! Tindras rum börjar ta form!!!! Ska snart hänga med och ge älgarna äpple, vi behöver lite kött!!!


Då är det fredag igen!!! Undra vart tide...

Då är det fredag igen!!! Undra vart tiden springer iväg?! Min pappa har hälsat på idag, han jobbade i Mörbylånga idag. Inget på tv:n heller! Har bytt skal på mobilen, nu har jag en vit mobil. Min kära bästa kompis ska låna mitt rosa :-) ska skicka den i helgen om jag kommer ihåg det! Fundera på att åka till bibblan imon. Började läsa Thomas Bodströms andra bok "Idealisten" bra hittills. Nä få väl ta fram fjärrkontrollen och flippa lite!!!


Kan tyvärr inte skicka en bild på nattdu...

Kan tyvärr inte skicka en bild på nattduksbordet, kan inte skicka mms. Vet inte varför heller. Idag har jag varit på utbildning, taktil massage. Det var roligt att göra nått annat än att jobba hela tiden. Imorse när jag lämnade Tuva och Tindra på dagis så kom min kompis lilla pojk och gav mig en puss. Den pussen har jag levt på idag!!!! Så söt!!!


Nu har jag äntligen fått mina vita säng...

Nu har jag äntligen fått mina vita sängbord!!! Mattias och jag köpte dom igår. Sen när man kommer hem så har han monterat ihop dom oxå!!!! Gulle dig Mattias!!! Nu sitter jag här hemma själv, mannen och barnen är i Nybro!!! En lugn stund efter jobbet är inte helt fel


Igår skulle man vara duktig och köpa sä...

Igår skulle man vara duktig och köpa sängbord till oss men icke att det fanns hemma på Ikea fast på lagerstatusen skulle det finnas 6 st. Och idag skulle det komma in mer men just nu har det fortfarande inte kommit nått. Imon, söndag och måndag ska det finnas 40 st, det är väl bara att ge sig in dit efter jobbet imon. Men men man kan inte allt, två lampor och två kuddar fick jag hem iaf. Jobbar ikväll och i helgen, har ingen lust alls!!!! Vill vara hemma!!!!


RSS 2.0