Tråkig och rolig

Idag är både en tråkig och rolig dag. Jag ska lämna barnen vid 11 efter det ska jag hem till en kompis i 1½ timme innan det bär av till en tråkig kurs om rehabiliterings förhållningssätt! Ska sitta där frpn 12:30-16. JIPPI!!!! =( Efter det ska jag vidare till jobbet och jobba till 21:30. Men imon är jag ledig.

Det ska bli hård träning för mig nu i 7 veckor, eller jag ska försöka iaf. Vill ju se lite snygg ut till sommaren så slipper mannen skämas för mig!!! Men jag ska bara göra det med. Jag och min svägerska ska försöka göra det tillsammans. Hoppas vi klara detmed. Men den när man är klar det detta i 7 veckor så ska jag försöka hålla det uppe, försätta promenera och göra sit-ups varje dag. Ska ha det som mål iaf =) Så denna vecka ska jag gå 1 mil och sen köra lite övningar.

Det har inte hänt nått här hemma, utan vi väntar på att få klartecken från kommunen att det är dags och börja bygga. Annars så har vi jobbat och gjort det man ska göra i hemmet =) Allt tråkigt som finns att göra. Nä nu ska jag plockaunan lite här innan vi ska bege oss till dagis!!!

Håll tummarna för mig nu att jag klarar detta i 7 veckor!! Jag SKA klara det. Nu få det räcka jag ska bli SMALARE!!!!

Ledig idag

Då är jag inne på min andra lediga dag. Skulle ha jobbat idag men det var en som ville byta så jag jobbar imon ist! Rätt skönt att vara ledig, just nu är jag så trött på att jobba jag bara längtar till sommaren.
Idag ska jag ut och gå med Stina, jag var inte ute igår och gick för det var så himla kallt. Men annars så har jag gått nästan varje dag. =)

Igår hade vi en hektiskt dag =) Barnen och jag åkte hemifrån 9:15, först tankade vi sen vidare in till stan. Jag skulle byta ett par byxor efter det åkte vi och handlade på Maxi. Efter Maxi vidare till Netonnet, Mattias skulle ha en kabel sen vidare till Mediamarkt för att lämna tillbaka två grejer. Vi gick lite där inne, köpte tre filmer. Sen var det äntligen hem!!!!!! Vi var hemma vid 13. Det var mycket ut och in i bilen =)

Idag ska jag bara ut och gå sen ska det städas här igen!!!! Fundera på att tvätta me!! Nä nu ska jag snart äta frukost framför tv:n, ska kolla på filmen jag köpte.

 


Orättvist

Alla ska ha bebisar utom jag!!!! Jag känner fem stycker som ska ha i år!!! Och en som har fått. Jag vill med ha en bebis!!!! Tror inte jag kommer få en till, Mattias är inte så villig =( Fast tjatar jag inte så kanske det går att övertala honom!!!! Jag vill jag vill jag vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


En givande dag

Idag har vi varit på stan med Tessan och Hilda. Först så gick vi till gina, sen vidare till HM. Tessan och jag köpte oss en varsin baguett med skagen röra. MUMS!!!! Tuva och Tindra fick varsin happy meal, sen bar det av till slottet. Först så skulle vi hitta en plats där det inte blåset, men då försvann solen. Typiskt!!!! Men vi hade det trevligt iaf. Vi fick två matgäster extra, två stycken gräsänder. När barnen hade tröttnat på att vara stilla så gick vi till slottet och tittade liten. När vi kom hem till Tessan så lekte barnen på lekplatsen en stund.

Sen var det dags att åka och handla. Jag handlar med självscaning och när vi hade kommit fram till mjölken på maxi så la den av, det var bara till att gå tillbaka till ingången och byta scaningsapparata. JIPPI!! eller inte, sen hela vägen tillbaka och fortsätta handla det var inte alls kul när man hade två trötta barn.

Nu ska vi snart tända grillen!!!
Jobbar dag imon  =(

 Tessan och Tuva

 Tessan och Tindra

 Matgästerna

 Lekplatsen

 Tuva gungar

 Tindra och Hilda.



Kalmar Slott

Idag ska jag och flickorna till Kalmar Slott med Tessan och Hilda. Men jag undrar vart tog solen vägen????? Vi vill ha sol när vi ska sitta där och bara ta det lugnt =) Hoppas nu att den tittar fram när vi är framme. Men först innan vi ska till slottet så ska vi ta en snabbis på stan =) Ska köpa med oss mat och sen vidare till slottet.

Idag hade varit ett perfekt väder att städa i, men det tar vi en annan dag. Man vill ju inte städa när solen tittar fram, satt igår i "kylan" och solade.
Jag ska bli duktig igen, igår när Mattias kom hem så klädde jag på mig och gick min runda. Tog med mig Tindra och musik i öronen så gick det jätte bra. Tänkte jag skulle försöka gå nästan varje dag, rundan tar ungefär 45 minuter när man är "vältränad" =) Det tar inte så lång tid för Mattias att komma hem från jobbet, typ 5 minuter och är jag redo med än gång så är jag hemma innan 5. Ypperligt bra...

Nä nu ska vi göra oss iordning och sen åka till stan. Ha en bra helg, min ska jag ha på jobbet =(

 


Dålig med uppdatering

Då är det redan onsdag och veckorna bara springer iväg!! Idag VAB:ar jag, dom ringde från dagis igår vid halv 8 på morgonen om att Tindra hade spytt =( Ringde till typ hela slökten och undrade om nån kunde hämta henne, var mitt uppe i arbetet. Men Mattias är i Mörbylånga och jobbar så han hämtade henne, jag som skulle till Ikea med en jobbarkompis idag =( Men så blev inte fallet. Man ska inte planera nått. Hela familjen har haft kräksjukan men vi har åkt på den lindriga typen, man är piggare dagen efter.

Mattias är snart klar med grunden, imon kommer betongbilen och sen är plattan klar =) Det börjar gå framåt... JIPPI!!!! Hoppas det går fort sen. Lang kommer idag och forsätter och gräva, han ska gräva klart så allt regnvatten försvinner från huset =) jag ska vara snäll idag, ska bjuda Lang på mat. Mattias kommer hem till lunch och då ska vi äta. Vet inte vad det har blivit av med mig, jag har blivit så snäll =)

Imon kanske vi ska träffa syrran, jag är sugen på att köpa lite mer kläder. Vill köpa 2 par byxor till och sen några tröjor till. Hoppas bara hon gå med på att träffas =) med det är inga problem =) Vi behöver handla mat med, det är ju mindre roligt annars så får vi ju ingen mat.

Nä jag få väl göra det lite snyggt här hemma, vill ju inte skämas =)







 

Snart

är helgen gången och det är dags för jobb, har inte jobbat på 1 vecka!!! Lite skönt faktiskt men på måndag kör det igång igen.

Efter jag hade magsjuk så fick Tuva det på kvällen, stakars unge. Varken hon eller jag sov nått den natten. Alla har haft det nu men inte lillan, (stålmage) har hon. Mammas lilla tös.

Det har hänt lite här sen sist jag skrev, Per har varit här och grävt upp typ halva gräsmattan =) Så nu är det igång för fullt, det fattas isolering och betong sen ska det börja byggas!!! Vad jag har längtat.

Idag har jag och min svägerska (Milena) varit i stan, jag blev så shopping sugen. Fick ju pengar när ajg fyllde år =) Jag köpte 3 par långa tröjor, 3 par leggings och en ny percing till näsan =) Det var en helt ny percing än jag hade innan, fy vad det gjorde ont när jag skulle sätta in den, men jag ger mig inte förrän den var inne. Kunde nästan ha skrikit rakt ut!!!! Dagen har varit toppen!!!!!! Vi kanske skulle träffas imon när Mattias gör klart deras badrum, jag tycker det är så tråkigt att sitta hemma och vänta på att han ska komma hem. Då få ju hon lite sällskap med. Nähä nu ska jag gå upp och kolla på tv och väntar på att pannacottan ska stelna!!!!!

Magsjuk

Det började i natten till söndags, då hade Mattias skitit och spytt. Han var dålig hela dagen igår men idag är han bättre. Jag jobbade igår kväll, när jag kom hem kände jag att min mage inte var 100%, så inatt var det min tur!!! Fick ringa till jobbet idag och säga att jag hade blivit sjuk. Men jag är bättre nu men inte alls hungrig. Hoppas bara jag är bättre tills onsdag, ska jobba igen!!!

Jag längtar så till helgen =) (det har precis varit helg men jag har jobbat hela helgen). Jag och svägerskan ska ta en tripp till stan utan barn. Det ska bli helt underbart, att bara få tänka på sig själv och köpa saker till en själv med. Jag vill ha en ny handväska, nya stövlar och nya kläder. Barnen skulle behöva lite kläder med men dom få vänta ett tag till =) Fick pengar i födelsedagspresent.

Jag fick ju en träningsbräda till wiiet, så nu har jag slagit vad med Mattias att jag ska gå ner 4 kg på 2 månader och han ska gå upp 2 kg (tror jag d va) på 2 månader. Men jag undrar bara när ska vi hinna träna på denna bräda?? Jag vill ju inte att nån ska titta på när jag gör det. Vill vara helt själv och det är jag sällan. =) Få bara ta mig den tiden, så löser sig det nog.

Uppdatering

Måndag: Jobbade jag hela dagen, på kvällen städade vi. Eller jag plockade undan grejerna som ligger överallt i hela huset.

Tisdag: Jobbade jag hela dagen igen, efter jobbet var jag på utvecklingssamtal på dagis. Barnen var så duktiga tyckte fröknarna. Dom tyckte att det hade gått så bra för Tindra på inskolningen, kan inte mer än att hålla med =)
Onsdag: Jobbade jag igen, herregud vad jag jobbar =)

Torsdag: Pappa kom och grattade mig. Han passade barnen medans jag var hos frissan, håret blev svart med ljusa slingor i. Kort på ena sida och längre på den andra. När Mattias kom hem så åkte vi och handlade till kalaset. Vi grillade på kvällen hos mamma, sen var det dags att sova och invänta födelsedagen =)

Fredag: 25 år!!!!!!!!!!!! Dagen började med att min kära familj sjöng för mig! Sen var det att gå upp och börja fixa iordning det sista. Vi hann precis bli klara med allt innan alla gästerna kom. =) Det kallas timing!!!
Min släkt kom först kl 12. Sen kom Mattias släkt vid 16. Det blev lugnt här kl 19.
Jag fick pengar, halsband, armband, parfym, vas från Nybro Glasbruk och en träningsbräda till wii. Jag är super nöjd med dagen.

Lördag: Det är min jobbar helg, det är bara till att ser glad ut och jobba. Nu är min morbror och hans tjej här, vi ska grilla rådjur. Det ska bli super gott...

RSS 2.0