Solen

har nu lyst i snart i 1 veckas tid. Hoppas att det fortsätter så nu. Jag har bara två arbetspass kvar sen är jag ledig i 7 veckor =) UNDERBART UNDERBART.

Idag har jag tagit årets första dopp fast det var i poolen. =) 28 grader stod det på termometern =) Då kunde jag bada. Jag har varit duktig med, gått en runda nästan varje dag. Ett pluss för mig. Det är så underbart att få komma ut själv en stund. Jag har solat nästan varje dag solen har tittat fram. Men imon ska det jobbas =(
Ja ja snart är det helg och då ska vi ta en tripp till Böda med husvagn. VI ska sova 8 personer i en husvagn =) undra hur det ska gå... Dom lovar fint väder med, undra vilka som ligger vid stranden då??? JO familjen Bjerlin. på lördagskvällen ska vi till Lammet och grisen. Det ska bli så gott, fast man lär inte känna smaken för barnen ska ju med, ingen ro blir det då =)


Midsommar

Den tillbringade vi i Färjestaden hon min svägerska (hans syster). En mycket trevlig dag och kväll.



Dom lataste karlarna jag har sätt.



Stina, Elin, Siri, Tuva och Tindra



Vissa tittar på när andra arbetar

Heja Adolfsson

Barnen fick dekorera midsommarstången



Mammas lilla söta kanin =)


Utbyggnaden

Det har hänt lite med utbyggnade sen den senaste bilden =)











Nu ska jag bara måla klart ribben sen ska den upp. Just nu står det lite stilla men jag ska nog sätta fart på honom snart, han som bygger huset =)

 


Djurparken

jag barnen och deras kusiner var på djurparken.





 

 


Uppdatering

Jag har blivit dålig på att uppdatera här. Men det kan beror på att jag har jobbat och det har varit fint väder. Har ju inte lust att sitta här vid datan och skriva.

Just nu har jag jobbat 3 utav 6 dagar. =) På fredag ska jag till stan med syrran, våran lillebror tar studenten på tisdag. Herregud!!!

Långt har Mattias kommit med huset. Panelen sitter upp på ena sidan och ett fönster är uppe. Jag har massor att måla =(

Nu har jag bestämt mig, jag ska byta mobil IGEN!!!! TIll en Iphod 4. Bättre än din Helena =) Eller så ska jag köpa min svågerska mobil, han har en iphon. Vet inte. Har inte riktigt bestämt mig än...

Om två veckor är det midsommar och vart ha rsommaren tagit vägen????? Man kan tro att hösten har kommit!!!!!!! Vill ha SOMMAR och VARMT!!!!


Säger bara åååååhhhhhhhhhh

Chefen ringde hon frågade vart jag va!!! Hemma för vård av sjukt barn. Jag hade lagt in det i personlig servis. Hon hade inte kollat där, nähä varför ska vi ha personlig servis om hon inte ens tittar där???!!!!! Och sen frågade hon om jag kom imon, nä då är jag ledig. Har du lagt in d i personlig servis. Jag har lagt inte det för typ 2 veckor sedan. Vad ska man ha en chef till som inte kollar grejerna varje dag???!!!!! Kan lika gärna ta bort personlig servis, det sköts ju inte... =( Nu blev jag på ett dåligt humör...  

Sjuk

Det började i helgen på mig men på Tuva började i fredags. Vi har blivit förkylda, i söndags kväll var jag så täppt att jag nästan inte kunde andas. Var/är hemma från jobbet i måndags och idag. Få gå på torsdag =( men men det blir bara jobb då sen är jag ledig fredag, lördag och söndag =) JIPPI!!!!!

Igår låg jag pall i sängen hela dagen, sov nästan hela tiden. Orkade knappt laga mat till barnen, men jag gjorde det ändån. Dom ska ju ha mat.

Idag mår vi bättre men vi är inte 100% friska, hoppas vi blir det innan torsdag. Annars så går vi iaf.. =)
Tänkte jag skulle ta mig en promenad ikväll, måste d..
Ringde en kompis och frågade om hon ville hänga med imon kväll. Vill ju se lite snygg ut när min lille bror tar studenten!!!!!!! Det gör han om 14 dagar =)


RSS 2.0