Ledig

Nu är jag ledig i en vecka... Gud så skönt, men det är mycket man ska hinna med då. Jag ska hälsa på en som fått en bebis, handla och bara ta det lugnt.. Undra hur jag ska hinna med d??!!!!

I torsdags kom svågern med familj och stannade till fredagen, vi gick på markenade här i Mörby tillsammans men fy fan vad varmt och trångt, vi blev inte så lång variga. Vid halv tre åkte jag till jobbet, det var man inte sugen på ett dugg när man hade gäster hemma. Men det gick bra.

Igår åkte jag och svägerskan till stan med tre barn, jag skulle köpa mig en plattång, min lugg står ut så fint när det är ny tvättat =) på kvällen firade vi Mattias morfar och sen fortsatte vi till nästa kalas. Det blev en lång dag för barnen!!!

Idag känns det som en bakfylla dag. Det åskade som bara den här hemma, blixten slog ner inte långt från vårt hus... Tycker att det mullrar fortfarande. Jag är inte vän med åskar riktigt... Jag glömde min väska hos min morbror och där i ligger mobilen, men det är ju ingen som ringer mig ändå =)
Har plockat ut en byrå från Tuvas rum, vad stort hennes rum blev nu!!!
Få väl ta och fortsätta lite med städningen =) Rensade förresten i badrumsskåpet, vad man samlar på sig en massa skit. Allt som jag inte använde åkte i soporna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0