En helt underbar dag

Solen lyser och det är "varmt" ute, iaf varmare än vad det har varit. Tindra sover ute, hon har nu sovit i nu 4 timmar snart 5. Undrar om hon lever???!!! Men d gör hon, tutten rör sig i munnen. Hon är inte 100, näsan rinner och hon hostar. Tuva hostar också men inte lika mycket. Hon har ett annat humör som sticker fram, tjurheten och envisheten. Hon ger sig inte i första taget, hon har tjatat om en frukt i 2-3 timmar men vi säger att hon ska äta mat först, men icke att hon lyssar.

Igår grejade jag här hemma. Planterade om 2 blommor, som blev  blommor till. Så nu har jag blommor i alla fönstrena. Vi (jag) var hundvakt åt mammas valp igår, Arty, heter han. Han lekte med våra hundar och hade det bra. Gud vad han åt snabbt, undrar om han har fått mat på länge??!!!
Mattias skulle på after work, mindre kul att få hem honom, hämtade han vid halv tio på kvällen inne i stan, då hade dom hållt på sen tre på eftermiddagen... JIPPI.. Så idag är han inte så rolig att ha och göra med. Man ska inte skrika, inte prata högt, inte hopp m.m Så det är nog bäst att fly fältet med barnen så han få vara ifred..

Nu vaknar lilla. Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0